ALBANCI PUCAJU NA LJUDE KOJI SRBIMA DONOSE HRANU DA BI PREŽIVELI! Marko Đurić izdao DRAMATIČNO saopštenje
Marko Đurić, Foto: Beta/Miloš Miškov

ALARMANTNO!

ALBANCI PUCAJU NA LJUDE KOJI SRBIMA DONOSE HRANU DA BI PREŽIVELI! Marko Đurić izdao DRAMATIČNO saopštenje

On je ocenio da su "snažnom, nasilnom, agresivnom akcijom" prištinskih vlasti presečene i "alternativne veze" između centralne Srbije i severa Kosova

Objavljeno:

Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić optužio je danas vlast u Prištini da je stvorila "nemoguću atmosferu" u kojoj se, kako je rekao, "hapsi, pa čak i puca na ljude" koji organizuju snabdevanje severa Kosova osnovnim životnim namirnicama.

On je ocenio da su "snažnom, nasilnom, agresivnom akcijom" prištinskih vlasti presečene i "alternativne veze" izmedju centralne Srbije i severa Kosova. "Pre dve nedelje je na teritoriji opštine Leposavić pucano iz automatskog oružja na kamion koji je prevozio osnovne životne namirnice, a pre nekoliko dana je granična policija napala vozača i pokušala da otme kombi koji je prevozio namirnice iz Zvečana u Mitrovicu", rekao je Đurić.

Komentarišući incident na sastanku CEFTA u albanskom gradu Valoni, kada je predstavnik Prištine flašom gadjao šefa srpske delegacije, Đurić je ocenio da je reč o "šovinističkom ispadu". "To se dešava kada jednoj šovinističkoj političkoj eliti date pristup međunarodnim organizacijama", kazao je Đurić i dodao da je Srbija u poslednje vreme uspela da spreči članstvo Prištine u devet "ključnih ili zvučnih" međunarodnih organizacija.

BONUS VIDEO: Boris iz SPS-a OTVORENO o nasilju, Skupštini, Prajdu i premijerki!

(Espreso.co.rs/Agencija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.