SERGEJA SU NA PROTESTU OGOVARALI I ONI UZ KOJE SE BORI: Mi smo čuli ŠTA se IZA KULISA pričalo o njemu!
Ko će njega da shvati ozbiljno?, Foto: Vladimir Šporčić

da li preteruje?

SERGEJA SU NA PROTESTU OGOVARALI I ONI UZ KOJE SE BORI: Mi smo čuli ŠTA se IZA KULISA pričalo o njemu!

Da li je ovakvo ponašanje primereno lideru jednog političkog pokreta?

Objavljeno: 10:04h

Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović neprestano privlači pažnju javnosti svojim istupima i izjavma, koje najblaže rečeno, nisu primerene lideru jednog političkog pokreta. Njegov pristup politici i rešavanju spornih pitanja mnogi osuđuju nazivajući ga neozbiljnim.

Trifunović sebe smatra "drugačijim", a pojedini su mišljenja da je čovek iz naroda, te da psovkama samo pokušava da iskaže svoje nezadovoljstvo, borbu, ili kako god da nazovemo ono za šta se popularni glumac i novopečeni političar zalaže.

Kao govornik na poslednjem protestu održanom u subotu u Beogradu, Trifunović se građanima opet obratio koristeći psovke, a uvredio je i Mađare kada je pričao o "naseljavanju Sirijaca i Mađara u Srbiju", pa se zatim zbog izrečenog izvinio, i rekao da je u pitanju bio lapusus.

- Od 23 minuta govora o nedeljenju Srbije, oni su se uhvatili za jedan lapsus - rekao je on u "Utisku nedelje" i dodao da je izvinjenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića Mađarima u Srbiji "još jedna loša predstava".

Ni Trifunovićeva "predstava" tokom održavanja portesta 13. aprila, nije prošla nezapaženo. Zapravo, privukao je pažnju neprimerenim ponašanjem, alkoholom, odnosno pivom koje nije ispuštao iz ruku, a zatim i govorom koji je ostavio zapanjene i one uz koje se "bori".

foto: Espreso.co.rs

"Mrs*mudi, iz*ebali ste narod", "pla*ipi*ko", je*o sam ti trista majki"... bile su psovke zbog kojih su mnogi na protestu prevrtali očima, pitajući se - čemu ovo?

Naime, pojedinci iz organizacije protesta komentarisali su među sobom Trifunovićevo obraćanje narodu okupljenom ispred Doma Narodne Skupštine, najpre pomenuvši da nije imao spreman govor, i da niko nije znao šta će mu sinuti tog trenutka.

Oni mlađi odobravali su psovke lidera PSG, dok su drugi komentarisali da ga zbog reči koje koristi i načina na koji se ophodi, niko neće shvatiti ozbiljno.

Da do sada ispoljeno ponašanje nije u potpunosti civilizovano i da na isto zamerke ima većina, pokazalo se i sinoć u emisiji "Utisak nedelje" gde je Trifunović gostovao sa docentom na Fakultetu političkih nauka Bobanom Stojanovićem, koji mu je nekoliko puta sugerisao da mora da povede računa o rečniku, pomenuvši mu i da je pio pivo na protestu, te da to ne bi trebalo da radi.

Sergej se nije mnogo obazirao na ove reči, pa je usred emisije ispričao da mu je na protestu prišao mladić i rekao mu:

"Sergej, učlanio sam se u PSG zbog onog tvog "puši ku*ac"!", opsovao je samo nekoliko trenutaka nakon što ga je Stojanović opomenuo i skrenuo mu pažnju da pripazi na ponašanje.

BONUS VIDEO: VI DA STE NEKE DEVOJKE BILE BI NA FAKULTETU! Građani koji podržavaju Jutku, izvređali sve novinare!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.