KOMUNISTI OSUDILI NAPAD U TERAZIJSKOM TUNELU: Siledžije SZS, dalje ruke od radnih ljudi!
Sinoć su učesnici protesta napali radnike Gradske čistoće, Foto: Kurir

SAOPŠTENJE

KOMUNISTI OSUDILI NAPAD U TERAZIJSKOM TUNELU: Siledžije SZS, dalje ruke od radnih ljudi!

Nova komunistička partija Jugoslavije (NKPJ) i Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) najoštrije osuđuju sinoćnji divljački napad na radnike JKP „Gradska čistoća“ u Terazijskom tunelu u Beogradu

Objavljeno:

Na sinoćnim protestima koji se već nedeljama unazad odigravaju u glavnom gradu, ali i širom Srbije, došlo je do incidenta kada je grupa učesnika protesta, za koje se navodi da su sledbenici Dragana Đilasa, napali radnike JKP Gradska čistoća dok su obavljali svoju dužnost.

Tim povodom oglasili su se Nova komunistička partija Jugoslavije i Savez komunističke omladine Jugoslavije, čije vam saopštenje prenosimo u celosti:

Nova komunistička partija Jugoslavije (NKPJ) i Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) najoštrije osuđuju sinoćnji divljački napad na radnike JKP „Gradska čistoća“ u Terazijskom tunelu u Beogradu od strane ostrašćenih Đilasovih, Jeremićevih i Obradovićevih jurišnika.

Razlog za napad na ljude koji su samo radili svoj posao je potpuno skandalozan, odnosno na njih su SZS siledžije fizički nasrnule, maltretirale ih i lepile plakate i nalepnice po njima, samo zato što su izvršavali svoju dužnost i čistili grad, u konkretnom slučaju Terazijski tunel.

NKPJ i SKOJ upozoravaju buržoaske nasilnike iz redova SZS da drže svoje ruke dalje od radničke klase te da naša Partija i omladinski Savez neće tolerisati ugrožavanje bezbednosti ljudi koji žive od svoga rada. NKPJ i SKOJ zahtevaju od policije da odmah pronađe počinioce ovog grozomornog napada a progresivnu javnost pozivaju da se solidariše sa radnicima JKP „Gradska čistoća“ koji su bili njegove žrtve.

Bonus video

NASILNIK, BRUTALNI LAŽOV I PROPALITET! Kako se Sergej Trifunović bori sa PROZIVKAMA TVITERAŠA?!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.