PALMA JE SREO NAJŽEŠĆE MOMKE IZ EGIPTA! Ušao je s njima u RING, a onda se desilo čudo (VIDEO)
Palma u Egiptu, Foto: prentscreen

ZAVRŠILO SE SLAVNO

PALMA JE SREO NAJŽEŠĆE MOMKE IZ EGIPTA! Ušao je s njima u RING, a onda se desilo čudo (VIDEO)

U Markovićevu čast u sportskom centru u Hurgadi je organizovan međunarodni kik boks tromeč između Egipta, Rusije i Italije

Objavljeno:

Predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma završio je posetu Egiptu razgovorom sa Guvernerom egipatskog regiona Crveno More, generalom Ahmetom Abdalahom u njegovoj rezidenciji u Hurgadi.

Konstatovano je da su Marković i Abdalah uspostavili novi most saradnje između dve države i da se očekuje mnogo veća trgovinska razmena između Srbije i Egipta, što će biti posao novoformiranog Poslovnog saveta Srbije i Egipta na čijem je čelu Dragan Marković.

foto: Promo

Marković je takođe zatražio da Egipat ili bar region Crveno more, u uvozu kao svoj proiritet stavi robu iz Srbije. General Abdalah je potvrdio dolazak egipatske delegacije u Srbiju i Jagodinu u ferbuaru 2109. godine. General Abdalah je Markoviću prvog dana posete Egiptu rekao da Egipat neće podržati Kosovo u članstvu za Interpol što se i desilo. Egipatski predstavnik bio je uzdržan na Generalnoj skupštini Interpola, a to u krajnjem skoru znači kao da je glasao protiv, jer se uzdržani glasovi ne računaju u one koji su glasali za.

U Markovićevu čast u sportskom centru u Hurgadi je organizovan međunarodni kik boks tromeč između Egipta, Rusije i Italije.

foto: Promo

- Veoma smo počastvovani što je Dragan Marković, kao jedan od najvećih svetskih promotera kik boksa obišao naš sportski centar u Hurgadi i njemu u čast smo organizovali kik boks tromeč između Egipta, Rusije i Italije. Posebno smo zahvalni što je prihvatio da bude sudija na tom meču, kao i da u svojstvu trenera vidi koliko su naši kik bokseri spremni - izjavio je vlasnik sportskog centra u Hurgadi Ibrahim Mohamed Abdel Salam.

Marković je tokom treninga sa egipatskim kik bokserima, posebno u radu ručnom tehnikom rekao domaćim kik bokserima : „Mnogo ste bre spori, mora to brže“.

- Mečevi su bili odlični i video sam nekoliko veoma dobrih kik boksera. Svi su pružili maksimum, kako pobednici, tako i poraženi - izjavio je nakon ovog sportskog događaja Marković.

Koliki je značaj egipatski domaćin pridao poseti Dragana Markovića Palme govori način dočeka i ispraćaja. Kako je Markovića i srpsku delegaciju dočekao na aerodromu u Hurgadi, tako je i ispratio, onako kako se dočekuju gosti najvišeg ranga. Iako su bili noćni sati, general Abdalah je učinio veliku čast Markoviću i ispratio ga do samog aviona i sa prijateljski podignutim rukama.

Bonus video:

PALMA U POSETI BEDUINSKOM SELU U PUSTINJI

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.