MARTINOVIĆ JE POLTRON! ŠABIĆ JE LAŽNI POVERENIK! Fajt između poverenika i šefa poslaničke grupe SNS se tek zahuktao
Foto: Beta, Zorana Jevtić

leti perje

MARTINOVIĆ JE POLTRON! ŠABIĆ JE LAŽNI POVERENIK! Fajt između poverenika i šefa poslaničke grupe SNS se tek zahuktao

Šabić je podelio na Tviteru video u kojem Martinović priča o SRS

Objavljeno:

Sukob između šefa poslaničke grupe SNS Aleksandra Martinovića i poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka ličnosti Rodoljuba Šabića ne prestaje.

Naime, Martinović je rekao da je Šabić "lažni poverenik koji iz dana u dan sve više pokazuje svoje političko lice", dok je Šabić Martinovića nazvao poltronom.

Šabić je podelio na Tviteru video u kojem Martinović dok je bio još u radikalnoj stranci priča kako su Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić po nalogu Borisa Tadića, po nalogu SAD i EU 2008. godine, imali nameru da je unište. Poverenik je pitao svoje pratioce da li veruju "liku koji je do nedavno o osobama čiji je danas poltron pričao ovo".

- Mi smo ostali verni našoj osnovnoj ideji o ujedinjenju srpskog naroda u jedinstvenu srpsku državu za razliku od njih dvojice koji su izdali nacionalnu ideju, koji su zagovornici EU, i koji bi sutra, ako ne daj bože dođu na vlast vodili goru politiku nego što je danas vodi Boris Tadić, a to je prodaja nacionalnih interesa, to je rasparčavanje države Srbije, to je komadanje Srbije na centralnu Srbiju i na Vojvodinu, i onda bi projekat Tomislava Nikolića i Borisa Tadića da Srbija uđe u EU u stvari bio sveden na to da Beograd sa širom okolinom, odnosno da beogradski pašaluk postane nova članica u EU, zbog čega se radikalna stranka svom snagom bori protiv - rekao je Martinović u videu.

Martinović je prethodno rekao da je Šabić lažni poverenik za informacije od javnog značaja koji iz dana u dan sve više pokazuje svoje političko lice.

- Iako je nekada bio perjanica DOS-a i kao takav potpredsednik Skupštine Srbije, sada se pretvorio u nekakvog nezavisnog državnog organa. Pre nekoliko dana za list Danas, koji je poznat po objektivnom pisanju o Aleksandru Vučiću i SNS, izneo je čitav niz neistina - rekao je Martinović o Šabiću, i dodao da je na njegov poziv DRI došla u njegovu službu Poverenika, da je sačinila izveštaj, da je taj izveštaj objavljen na zvaničnom sajtu DRI i da je državni revizor konstatovao da sam ja kao predsednik poslaničke grupe SNS slagao da je Šabić za svoja putovanja potrošio milion i 350 000 dinara.

- Istovremeno je optužio mene i “Martinovićeve poslanike”, a takvih nema u parlamentu, da smo potrošili 150 milioina dinara ili u evrima 1, 27 miliona evra - rekao je Martinović, podsećajući da je Šabić ljude iz SNS optužio da su botovi, koji mu prete metkom u glavu, nožem i koji ga vređaju prostački.

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU NEDELJE: Jadranka Joksimović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.