NA GRANICI INCIDENTA U NOVOM SADU: Ekipa Miše Vacića ušla u verbalni sukob sa  Borom Novakovićem (VIDEO)
Foto: Tviter

Težak INCIDENT

NA GRANICI INCIDENTA U NOVOM SADU: Ekipa Miše Vacića ušla u verbalni sukob sa Borom Novakovićem (VIDEO)

Članovi Srpske straže koju je formirao lider SD brutalno vređali pulena Vuka Jeremića

Objavljeno: 19:19h

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić na svom Tviter profilu postavio je video snimak iz Novog Sada verbalnog napada na Borislava Novakovića.

Naime poverenika Narodne stranke za Novi Sad u prestonici AP Vojvodina verbalno je napalo dva čoveka, koje je Jeremić nazvao režimskim aktivistima.

Oni su mu poručivali da "kupi prnje i da ode iz Novog Sada", kao i da je "opustošio budžet grada" i da zbog toga treba da ga je "sramota".

"Pogledajte kako režimski aktivisti u Novom Sadu prostački provociraju Boru Novakovića, poverenika Narodne stranke za Vojvodinu. Bili su ubeđeni da će uspeti da ga navedu na to da ih gurne ili makar opsuje, kamere su čekale da to zabeleže. Ostali su u čudu", napisao je Jeremić na svom Tviteru.

Ipak, kako otkrivaju korisnici ove društvene mreže Novakovića nisu napali naprednjaci već čuveni pripadnici "Straže srpske desnice Miše Vacića".

Naime jedan od ljudi je nezavisni novinar Tomislav Lovrenković, dok je drugi mladić koji je napao Novakovića, Janjić navodno član Srpske desnice Miše Vacića.

Miša Vacić i članovi srpske straže
Miša Vacić i članovi srpske straže foto: Instagram

Lovrenković i Janjić su se čak slikali sa Mišom Vacićem u jednom restoranu, kada je lider Srpske desnice najavio formiranje "Srpske napredne straže".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.