U jednom danu učlanila sam se u 11 partija i moljakala za posao: Šta mislite - da li sam ga dobila? (FOTO) (VIDEO) (GIF)

članica iz očaja

U jednom danu učlanila sam se u 11 partija i moljakala za posao: Šta mislite - da li sam ga dobila? (FOTO) (VIDEO) (GIF)

Političari su striktno "protiv stranačkog zapošljavanja", a mi smo rešili da ih testiramo i zaposlimo našu novinarku preko noći. Ambiciozan plan. Evo kako je prošao u praksi
Objavljeno:

Pragmatični roditelji znaju šta je za njihovo dete najbolje. Ako je neka politička stranka na vlasti, neophodno je pohrliti u nju i dobiti posao "na lepe oči".

Sveopšta politizacija karakteristična je za bivše jugoslovenske republike, a nasleđe komunizma jače je nego ikad. Doduše, nemamo Tita, ali imamo one koji pokušavaju da budu Tito. 7 razloga da se (NE) zaposlite preko političke stranke u Srbiji! (GIF) (VIDEO) Svaki stanovnik Srbije ima neke veze s politikom, što znači da ako nisu članovi onda su lojalni simpatizeri. Kad neka partija dođe na vlast, onda birokratski aparat "puni" svojim sledbenicima i smenjuje one "bivše".

Trenutno se samo Srpska napredna stranka može pohvaliti velikim brojem novih pristalica, a većina je tu iz samo jednog razloga - da se zaposle u državnoj službi. 9 neispunjenih obećanja Aleksandra Vučića, a ima ih još! (FOTO) (VIDEO) (GIF)
sad je prava prilika za učlanjenje u neku od partija i neumoljivo dokazivanje Odlučila sam da se učlanim u što više stranaka i da "moljakam" za posao!
Evo kako sam se provela:
1. Demokratska stranka Demokratske stranke obradovali su se kad su čuli da želim aktivno da učestvujem u radu partije Bolji život, malo sutra: Lažu čim zinu - političari obećavaju da ćemo živeti bolje već 15 godina!
kada sam rekla da sam nezaposlena i da mi očajnički treba posao, nisu bili tako rapoloženi.
Ako dođemo na vlast, možda će se otvoriti neke prilike, ali ne možemo da vam garantujemo Rasima Ljajića
Lupali su gluposti za sve pare: Ovo su najveći biseri srpskih političara u 2015. godini! (FOTO) (VIDEO) 2. Socijaldemokratska partija Srbije ko može da me zaposli ako ne Rasim? Jedina mana u startu bila mi je što nisam iz Novog Pazara
Tamo me dočekala starija gospođa koja već šest godina radi u stranci i šest godina je članica iste. Slučajnost? Sramota kakva se ne pamti: Tviteraši razvaljuju SNS zbog sklanjanja matematičara s balkona! (FOTO) Biće puno posla u predizbornoj kampanji, zvaćemo vas za sve i svašta. Kreni ti lepo i daleko ćeš dogurati...Sve po zasluzi, kao i ja, jedno 5-6 godina se trudi i biće posla
3. Liberalno-demokratska partija LDP Za posao mi je odmah rekao da kod njih nema stranačkog zapošljavanja Beograda Novi DOS je rođen? 20 predstavnika stranaka opozicije protiv Vučića!
Espreso
došao lider LDP-a Čedomir Jovanović da se upozna sa mnom i poželi mi dobrodošlicu! ja sam već sad spreman da krenem u kampanju, ali sve ide sporije jer se dogovaram s koalicionim partnerima, a bitno je da se usaglasimo dobila sam neke promotivne materijale i otišla u DSS
4. Demokratska stranka Srbije veroispovest, krsna slava, nacionalnost... Fakultet političkih nauka oduševljeno me je pitala da li mi je Slobodan Samardžić nešto predavao. Što se zaposlenja tiče - mrka kapa. Ali, baš mi se sviđa vaš profil. Znate kako, trudite se vi kod nas i biće posla, biće posla
5. Socijalistička partija Srbije SPS prvi utisak bio je: "Živ je Sloba, umro nije" Visoki plafoni, debeli stubovi, kožne fotelje, tone i tone papira na stolovima, stroga hijerarhija!
To se zove greška: 5 najgorih odluka srpskih političara! (FOTO) (VIDEO) U kancelariji je Dijana Vukomanović razvijala izbornu strategiju s mladim SPS-ovcima, a jedan od njih mi je za samo dva minuta svečano uručio člansku kartu. Nema veće sreće!
Pri izlasku mi je gospođa Biljana dala "dobronamerne savete". Poznati čitaju tvitove o sebi: Zoran Babić o vazduplohovcima, SNS botovima, čvarcima u Skupštini (VIDEO) Samo se smeškaj, budi uz njih, ja ću javiti predsedniku omladine za tebe. Mi možemo ako negde zakoči da te "poguramo" konkursu guraj se Poznati čitaju tvitove o sebi: Siniša Mali o 24 stana, bugarskim sponzorušama, njivama i kuhinjama (VIDEO)
6. Srpska napredna stranka učlanjivanje u SNS i "moljakanje" za posao Pohvalili su mi se kako mnogo mladih dolazi da se učlani u partiju. Za razliku od svih ostalih stranaka, oni su imali tačnu viziju šta bih mogla da radim.
Političke nauke, novinar? To je super. Tebe bismo mogli na Kalemegdan da postavimo, ili još bolje, pošto je tvoja struka, da ideš u Službu za informisanje. Dođi sutra na sastanak u 19 sati i sve ćemo se dogovoriti Vučić otvorio Prokop, SNS botovi se drali: Aco Srbine! (FOTO) Gebelsa Krkobabić
7. PUPS PUPS Tamo ne sede vinovnici Majskog prevrata iz 1903. ponudila sokovima i vodom nakon što smo dehidrirali od silnog "gubljenja dostojanstva" po političkim partijama. Uličar bez portfelja: Da li Gašiću najbolje kleči klekovača? (MEME) Gospođa nas je odmah stavila na dno "lanca ishrane".
Vi mladi ste nestrpljivi i sve biste da dobijete odmah, ali ne može! Morate još dugo da volontirate i da se povezujete s ljudima u stranci kako biste se zaposlili depresiju Politički retrovizor: 16 događaja koji su potresli Srbiju u 2015! (FOTO) (VIDEO) jedan od funkcionera PUPS-a, stariji gospodin, svratio je u centralu i ona se pohvalila kako smo došli da se učlanimo. - Nema veze, tako treba Kad je gladan nije sav svoj: Ovako se Vučić transformiše u babu! (FOTO) 8. Dosta je bilo - Saša Radulović E, ovde se već ozbiljno kreči pred izbore... Saša Radulović
Espreso
Zapravo, ovo je jedino mesto gde su nam osim formulara dali i priznanicu da uplatimo članarinu - 200, 500 ili 1.000 dinara (po izboru). Posao nije problem, nema ga. Depresija.
9. Socijaldemokratska stranka (SDS) - Boris Tadić Opuštena atmosfera, noge na stolovima - divota! Poznati čitaju tvitove o sebi: Borko Stefanović o najboljim ribama, SNS botovima i skupim odelima (VIDEO) kampanja
Filip Plavčić
Njihova procena je da će ovo biti jedna od najprljavijih kampanja u istoriji Srbije Od posla nema ništa, nisu se potrudili čak ni da mi obećaju. Poznati čitaju tvitove o sebi: Šešelj o Vučiću, Tomi, Velikoj Srbiji i selima koja će opet goreti! (VIDEO) 10. Srpska radikalna stranka Odrastali smo uz ideal Velike Srbije, a jedini relevantni zastupnik iste bio je i ostao Vojislav Šešelj. vratio se u Srbiju sa samo jednim ciljem - da dođe na vlast! Ko će da mi nađe posao, ako neće Šešelj?
Otišla sam optimistična u Centralnu otadžbinsku upravu Srpske radikalne stranke u Zemunu. odjekivali folk stihovi "Đavo je noćas opet u gradu" Gratis sam dobila priznanicu s likom Voje Šešelja i obećanje da ću se zaposliti kad dođu na vlast. KONAČNO NEKO KO ODMAH NUDI POSAO!
11. Pokret socijalista Vulinova partija je fantomska - znaš da postoji, ali ne možeš da je nađeš Pokreta socijalista Valjda je prešao u SNS? Pre 7 godina poredio je EU s narkomanima, a sad s Vučićem hrli u Evropu! (VIDEO) Če Gevare
Zaključak: Dobiću posao, OBEĆALI SU MI!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.