ONI NEMAJU ŠTA DOBRO DA OČEKUJU OD MENE: Šešelj objavio rat FEJSBUKU, hoće da ga ukine!
Foto: Beta

ozbiljno ga naljutili

ONI NEMAJU ŠTA DOBRO DA OČEKUJU OD MENE: Šešelj objavio rat FEJSBUKU, hoće da ga ukine!

On je za Espreso rekao kako je ukidanje Fejsbuka za vlast vrlo jednostavna stvar

Objavljeno:

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj iskazao je otvoreno nezadovoljstvo društvenom mrežom "Fejsbuk", pa je za medije rekao kako je to jedna totalitarna internet grupacija i naglasio da se on protiv totalitarizma bori otkako se rodio.

Dodao je još i kako će jednog dana kada bude imao dovoljno vlasti moći da ukine ovu društvenu mežu, ali i da mu je Tviter mnogo draži.

Tim povodom kontaktirali smo sa liderom radikala, u želji da saznamo kako bi "ukidanje Fejsbuka" sproveo u delo, te koji su razlozi revolta i nezadovoljstva ovom društvenom mrežom.

Vojislav Šešelj, rekao je za "Espreso" kako je ukidanje Fejsbuka za vlast vrlo jedostavna stvar, te kako je njegov negativan stav prema ovoj društvenoj mreži uzrokovan nekim ličnim razlozima.

- Vlast to može da uradi, jednostavno ometanjem Fejsbuka. Imam za to lični razlog. Ako su oni mene izbacili sa Fejsbuka i ako blokiraju sve ljude kod kojih se pojavi moja fotografija na Fejsbuku, pa ih upozoravaju da to moraju da skidaju, oni nemaju od mene šta dobro da očekuju - rekao je lider radikala.

Bonus Video:

Espreso intervju - Milovan Drecun

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.