SRBI SU BOLESTAN NAROD, SILUJU DECU: Ovako su poznate ličnosti govorile o Srbiji!

skandal koji traje

SRBI SU BOLESTAN NAROD, SILUJU DECU: Ovako su poznate ličnosti govorile o Srbiji!

Trebalo bi ih bombardovati. Narod bez zakona i bez vere. Nekla se vatra nebeska obruši na njih. Bolestan narod, zločinački dupeglavci. Banda razbojnika i ubica, samo su neke izjave o srpskom narodu
Objavljeno:

Mi, Srbi, poznati smo po tome što olako opraštamo, a još brže zaboravljamo. I to je naša najveća tragedija. Dovoljan je samo jedan mali osvrt na sve ono što su drugi godinama govorili o nama kako bismo shvatili sve ono što smo davno zaboravili. I oprostili. - Srbe treba spokojno bombardovati, jer će sve brzo zaboraviti - govorio je Džejmi Šej, portparol NATO, marta 1999. ne sluteći koliko je bio u pravu što se naše zaboravnosti tiče. - Trebalo bi da bombardujete Srbe - rekao je Papa Jovan Pavle Drugi. Ove njegove reči bile su upućene predsedniku Klintonu tokom javnog pojavljivanja u Denveru. - Srbi su narod bez zakona i bez vere. To je narod razbojnika i terorista - bila je izjava Žaka Širaka, tadašnjeg predsednika Francuske, za ručkom, juna 1995. povodom sastanka Šefova vlada država članica EU.

- Molim se da se vatra nebeska obruši na Srbe - rekao je otac Pjer, poznati francuski sveštenik – humanitarac, po povratku iz Sarajeva i posete Markalama 2, na svojoj konferenciji za štampu.
- Što se Srba tiče… To je danas jedan bolestan narod - general Žak Kot, bivši komandant UNPROFOR-a u Bosni i Hercegovini, Vojni mesečnik Difens nacional, jun 1997. u Pariz. - Srbi nisu naročito pametni…Srpska deca se više neće smejati - bila je to zlokobna pretnja Lorensa Inglbergera bivšeg državnog sekretara SAD-a.
- Srbi trguju ljudskim organima svojih žrtava kako bi obezbedili novac za svoj rat… Trebalo bi da đavolski bombardujemo Beograd! - izjava Pola Džeksona, urednika lista „Kalgari san” za Fani star,13.oktobara 1992. - Trebalo bi da Srbiju osudimo na karantin, sve dok se virus koji ona nosi ne izbriše - David Gompert, stariji direktor za Evropu u Savetu za nacionalnu bezbednost u vreme Bušove administracije, Časopis „Forin afers”, jul-avgust 1994.godine. - Srbe treba baciti na kolena - bila je izjava Klausa Kinkela, nemačkog ministra inostranih poslova, data 27. maja 1992.godine. - Srbi su zločinački dupeglavci - pričao je Ričard Holbruk 6.novembra 1995.godine u „Njujorker”-u, kao tadašnji Klintonov emisar u Jugoslaviji.
- Zaustavite Srbe. Odmah. Zauvek - Margaret Tačer, bivša premijerka Velike Britanije, u „The New York Times” 4. maj 1994. - Hrvatska ne želi da u njoj žive ljudi koji pripadaju drugom narodu - Bosiljka Mišetić, potpredsednica hrvatske vlade, na pres konferenciji 1995. - Suštinski uzrok sukoba je ideologija etničkog čišćenja koju je obnovio gospodin Ćosić, predsednik Srbije, koji je već 1990. objavio Memorandum - bila je izjava na francuskoj televiziji Žaka Delora, bivšeg predsednika EU, u maju 1994. - Uostalom, bosanski Srbi su za nas uvek bili i ostali samo banda razbojnika i ubica - Johan Fric, direktor bečkog dnevnika Di Prese i direktor Međunarodnog Instituta za Štampu. Gle čuda! Upravo ovaj Johan Fric imao je, u to vreme, veliku moć nad štampom…i velikog udela u satanizovanju Srba! - Srbi su dvodimenzionalan narod s težnjom ka prostaklukuŽivotinje koriste svoje resurse znatno srećnije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju - Ser Piter Justinov, glumac i ambasador UNESCO, The European, 10. jun 1993. - Predlažem da se srpskoj deci zabrani u školama učenje srpske nacionalne poezije – prof. dr Rolf-Diter Kluge, direktor slavističkog seminara Univerziteta Tibingen na okruglom stolu Univerziteta u Tibingenu, 1997. - Na nesreću, nisam pobio sve Srbe - Tomislav Merčep u govoru na kongresu Hrvatske pučanske stranke, Feral Tribune, 1995.godine.
- Neka se Srbi podave u sopstvenom smradu - izjava Helmuta Kola, nemačkog kancelara, početkom 1998. godine. - Rat protiv Srba nije više samo vojni sukob. To je bitka između dobra i zla, između civilizacije i varvarstva - Toni Bler, britanski premijer tokom NATO agresije na Srbiju 1999. godine.
- Srbi sprovode teror i siluju albansku decu - Bil Klinton, američki predsednik, govor na proslavi 50-godišnjice NATO pakta u Vašingtonu, 23-25. april 1999.
- Prošle nedelje imali smo devetoro ubijenih Srba, ove nedelje – osmoro. To je jasan napredak - Bernar Kušner, Šef civilne misije UN na Kosovu i Metohiji u izjavi za TV France 2, krajem marta 2000. Dovoljan je samo osvrt na sve što su drugi govorili o nama kako bi smo shvatili sve ono što smo davno zaboravili. (Espreso.co.rs / Izvor: intermagazin.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.