GOSPOĐO KANDIĆ, JESTE PITALI HARADINAJA O ŽUTOJ KUĆI I UBIJENOJ SRPSKOJ DECI? Reper napisao oštro pismo Nataši Kandić
Ramuš Haradinaj i Nataša Kandić, Foto: Beta

kako nam je gospodin ramuš?

GOSPOĐO KANDIĆ, JESTE PITALI HARADINAJA O ŽUTOJ KUĆI I UBIJENOJ SRPSKOJ DECI? Reper napisao oštro pismo Nataši Kandić

Ipak je preča tema stradanje i uništavanje albanskih manastira na Kosmetu i proterivanje njihovog monaštva najsurovije, čekaj… Nešto sam pomešao, pa to su srpski manastiri? Pa, jesu čoveče...

Objavljeno: 18:28h

Premijer samoproglašenog Kosova Ramuš Haradinaj uručio je direktorki Fonda za humanitarno pravo u Beogradu, Nataši Kandić, „Mapu zlatnog Kosova“ u znak zahvalnosti za, kako je naveo, objektivno i precizno prikazan broj poginulih na Kosovu.

Kako je objavio na svom Fejsbuk profilu, Haradinaj je pohvalio njen rad na mestu direktorke Fonda i odlučio da joj, za njen doprinos, uruči to priznanje.

Ovim povodom, srpski reper Nikola Stanoev napisao je pismo koje je odjeknulo na društvenim mrežama.

- Bravo gospođo Kandić, pravi ste borac za ljudska prava! Vi ste čak neka vrsta fenomena, neverovatna je vaša hrabrost da tako olako baš svakom svojom izjavom „pljunete u facu“ svakom Srbinu, svakoj srpskoj žrtvi, ali na kraju dana to nije ljudski, ali svakako jeste vaše pravo, da ipak stvari postavimo na svoje mesto „ljudska prava“ i „ljudsko pravo“ su dve potpuno drugačije definicije.

Reper Nikola Stanoev
Reper Nikola Stanoevfoto: Prinrtscreen/Youtube

- Da ne davimo više, kako nam je gospodin Ramuš? Jeste li ga pitali nešto o „Žutoj kući“ recimo ili za to niste imali vremena od silnih „albanskih žrtava“ i boraca za svoju državu u tuđoj državi? Verovatno da niste, ipak je preča tema to stradanje i uništavanje albanskih manastira na Kosmetu i proterivanje njihovog monaštva najsurovije, čekaj… Nešto sam pomešao, pa to su srpski manastiri? Pa, jesu čoveče… Naša deca su ubijana u „Žutoj kući“ ili grešim gospođo Kandić?

- Jeste li im odali počast za sve muke ili ste sve to nazvali narodom tzv. države Kosovo, pa se oni sada računaju u žrtve nelegalne zemlje? Zanimljiva konstatacija, ali ujedno vrlo drska i bezobrazna.

- Srpski mediji su uvek tu da prećute, oni su šampioni ćutanja! Zlatna medalja za njih i prvo mesto, Šešelj je opet u epicentru dešavanja, pa stvarno je skandal gaziti hrvatsku zastavu i oterati delegaciju tek tako, čak je to mnogo strašnije od recimo poteza gospođe Nataše Kadnić, evo svaki sekund čekam da „Blic“ napiše saopštenje sa gnušanjem, onako kako samo oni umeju.

- Molim? Ipak im ne pada na pamet? Što? Nije popularno? Nije realno? Šta od toga? Da se neće pobuniti roditelji dece što život daše za taj Kosmet? Srpski mediji se i o tome brinu? Da se neće naljutiti udovice ratnih heroja?

- Gospođo Kandić, vi i ljudska prava imate veze jedno sa drugim kao pravda i Ramuš Haradinaj i molim Vas najpristojnije nemojte više da izigravate našu inteligenciju i sve to nazivate imenom „ljudski“, jedno je jasno, vi se ljudski borite za svoj novčanik i neka tako ostane, sledeći put bi mogli da odete do Đakoviće recimo, pa da prenesete utiske Srba koji tamo žive i da se na kraju vratimo na Rezoluciju 1244, ako već pričamo o nekom „pravu“ ili ipak ne?

Bonus video:

UŽASNA SAOBRAĆAJKA U INĐIJI!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.