KAKAV LUKSUZ! Ćerka Zorana Babića proslavila PUNOLETSTVO uz ludu žurku i tortu na 4 sprata (VIDEO)
Ćerka Zorana Babića sinoć je proslavila svoje punoletstvo, Foto: Printscreen Instagram, Nebojša Mandić

vazduplohovka

KAKAV LUKSUZ! Ćerka Zorana Babića proslavila PUNOLETSTVO uz ludu žurku i tortu na 4 sprata (VIDEO)

Ako je suditi po fotografijama i snimcima koje je postavila na društvene mreže, Teodora je svoj rođendan pretvorila u pravu bajku

Objavljeno:

Ćerka direktora "Koridora Srbije" i člana Predsedništva SNS Zorana Babića, Teodora proslavila je svoje punoletstvo. Tim povodom ona je za svoje prijatelje priredila velelepnu žurku, koja je trajala do kasno u noć.

Poput prave princeze, Teodora je za proslavu 18. rođendana odbrala dugu haljinu ukrašenu šljokicama i kamenčićima, a ceo stajling upotpunila je nakitom i svedenom šminkom. Babićeva ćerka plenila je celo veče svojim glamuroznim izgledom, a sve vreme uz nju je bio i njen dečko, Aleksa Milutinović.

Ako je suditi po fotografijama i snimcima koje je postavila na društvene mreže, Teodora je svoj rođendan pretvorila u pravu bajku sudeći po torti koja je bila na četiri sprata na kojoj se nalazio broj 18. Uz specijalne svetlosne efekte i maglu, Teodora je sačekala rođendansku tortu, a nakon što je oduvala svećice, prijatelji su joj čestitali i poželeli sve najbolje.

Babićeva mezimica, koja je punoletstvo proslavila u elitnom restoranu u Vrnjačkoj banji, za rođendan je dobila pregršt cveća, a sve to okačila je na društvene mreže uz komentar:

- Hvala puno svima koji su bili deo ovog, učinili ste da mi ovo bude najlepše veče u životu. Ljubim vas sve.

Bonus video Espreso intervju: Dana Vulin

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.