A KOJA JE TO VELIKA STRANKA? Savetnica Borisa Tadića žestoko isprozivala Dragana Đilasa!
Foto: Fonet

brutalno

A KOJA JE TO VELIKA STRANKA? Savetnica Borisa Tadića žestoko isprozivala Dragana Đilasa!

Podsetila je da je Đilasova kolaicija već nastupila na lokalnim izborima u Beogradu i izgubila

Objavljeno:

Marina Komad, savetnica za medije lidera SDS-a, je na svom profilu na društvenoj mreži Tviteru žestoko oplela po Đilasu i nejgovom pozivu o formiranju saveza opozicije.

Tadićeva savetnica se juče zapitala da li ovaj predlog zaista predstavlja poziv na ujedinjenje opozicije ili je u pitanju lični projekat Dragana Đilasa.

- Pitanja pred otvorenom dilemom da li je Đilasov predlog zaista predlog ujedinjenja opozicije ili samo rebranding njegove koalicije sa prošlih izbora. Potrošnja ideje ujedinjenja opozicije na lične projekte na Titaniku bi bila najveća Vučićeva pobeda - navela je Komad.

Ona se osvrnula i na podelu na male i velike stranke u opozicionom taboru i istakla da PSG Saše Jankovića nije stranka, nego pokret.

- Šta Đilas misli kada kaže"da se pridruže i manje stranke". A koja je to sada "velika" stranka u projektu tog saveza?

PSG koja nije ni stranke nego pokret i NS koja nijednom nije samostalno ni izašla na izbore, a Jeremić u zenitu osvojio 5%? Kako su to drugi mali, ako su to veliki? - zapitala se savetnica Borisa Tadića.

Ona je podsetila da je Đilasova kolaicija već nastupila na lokalnim izborima u Beogradu i izgubila.

- Način na koji je Đilas predstavio Savez za Srbiju nije ideja ujedinjenja opozicije, već preslikavanje te ideje na promenu imena i načina funkcionisanja jedne koalicije.

A ako je to ujedinjena opozicija, pa onda je već nastupila na bg izborima. I izgubila - napisala je ona.

Savetnica lidera SDS-a se osvrnula i na jučerašnji potez Dragana Đilasa koji je na svom nalogu na društvenouj mreži Tviter podelio tekst pod nazivom "ko to maše belom zastavom u opoziciji", a u kojem su iznete brojne kritike na račun opozicionara.

Marina Komad je podsetila da se upravo Dragan Đilas na beogradskim izborima predstavljao kao bivši gradonačelnik i na taj način se vratio u politiku, ali pogubno.

- Zar nije Đilas poslednji koji bi na svoj profil trebalo da kači tekstove o tome kako bi iz politike trebalo da se povuku oni koji su kompromitovani vršenjem vlasti? Zar to za čoveka koji se u politiku vratio kao BIVŠI GRADONAČELNIK na BG izborima nije marketinški pogubno? - navela je ona.

Pogledajte bonus video :

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.