SUPRUGA OLIVERA IVANOVIĆA: Mnogo sam RAZOČARANA! Niko ne kontaktira sa mnom! Ne znam šta da pomislim!
Milena Ivanović je razočarana jer još nema novih detalja istrage, Foto: Zorana Jevtić

PORODICA NEZADOVOLJNA

SUPRUGA OLIVERA IVANOVIĆA: Mnogo sam RAZOČARANA! Niko ne kontaktira sa mnom! Ne znam šta da pomislim!

Lideru Građanske inicijative „Sloboda, demokratija, pravda“ juče je na Novom groblju u Beogradu, u Aleji zaslužnih građana, održan pomen, 40 dana otkako je ubijen u Kosovskoj Mitrovici

Objavljeno:

Milena Ivanović, supruga ubijenog lidera Srba sa KiM, kaže da je mnogo razočarana što nema nikakve informacije o ubistvu i što niko ne kontaktira s njom da joj kaže dokle se stiglo.

- Mnogo sam razočarana što nema pomaka u istrazi Oliverovog ubistva, on je zaslužio da počinioci budu privedeni pravdi, mi kao porodica smo to zaslužili - kaže u razgovoru za Kurir Milena Ivanović nakon četrdesetodnevnog pomena njenom mučki ubijenom suprugu Oliveru Ivanoviću.

Lideru Građanske inicijative „Sloboda, demokratija, pravda“ juče je na Novom groblju u Beogradu, u Aleji zaslužnih građana, održan pomen, 40 dana otkako je ubijen u Kosovskoj Mitrovici. Porodica se teško nosi s tragedijom, ali i nedostatkom bilo kakvih informacija o počiniocima zločina.

Sin Bogdan nije bio na pomenu ocu
Sin Bogdan nije bio na pomenu ocu foto: Zorana Jevtić

- Mislila sam da će sve mnogo brže ići. Razočarana sam što nemam nikakvu informaciju, niti iko kontaktira sa mnom da mi kaže dokle je stigla istraga niti kakvih informacija imaju do sada. Nadam se da će se to uskoro desiti, jer u suprotnom ne znam šta mogu da pomislim... Predugo traje ova istraga, nemamo nikakvu informaciju zvanično - navodi Ivanovićeva udovica u razgovoru.

Na pitanje da li joj je neko od nadležnih u Srbiji obećao neku vrstu pomoći, ona kaže da joj je jedino važno da „svi sarađuju i da oni, kao porodica, konačno dobiju informaciju ko stoji iz svega ovoga, ko je to uradio“, te da je drugo ništa ne interesuje.

Svoju odluku - da sa sinom Bogdanom (7) napusti zauvek Kosovo i Metohiju nije promenila:

- U fazi sam prelaska. Ne možete da se preselite za jedan dan, pogotovu kad imate malo dete koje ide u školu, ali definitivno je moja odluka da odlazim s Kosova.

Sin Bogdan se, kako kaže, teško nosi s tragedijom i iako dolazi na očev grob, na pomen nije želela da ga povede, jer bi to za njega bilo mnogo potresno.

Boris Tadić je odao poštu tragično nastradalom Oliveru
Boris Tadić je odao poštu tragično nastradalom Oliveru foto: Zorana Jevtić

- On jako pati. Kad smo u Beogradu, dolazimo na groblje svakog dana. Međutim, na ovo danas, kad je pomen, nisam ga dovela jer mislim da bi za njega to bilo mnogo potresno i tužno. Ne želim da ga potresam, njemu je sad najviše potreban mir. Otac mu je tri i po, četiri godine proveo u zatvoru, doživeo je svakakve stvari koje nisu za njegove godine i trudim se da ga sačuvam koliko mogu, ali sa istinom ga suočavam jer mora da zna šta je prava istina - dodaje Ivanovićeva udovica.

Aleksandar Šapić i Oliver ivanović su bili prijatelji
Aleksandar Šapić i Oliver ivanović su bili prijatelji foto: Zorana Jevtić

Odali mu počast

Na Novom groblju juče se okupilo oko 150 ljudi da oda poštu ubijenom lideru GI, a od porodice, pored Milene, tu su bila i Ivanovićeva tri sina iz prvog braka, bivša supruga, brat Miroslav Ivanović i njegova rođena sestra. Pomen je služio Sava Janjić, iguman manastira Visoki Dečani. Među prisutnima su bili lider SDPS i ministar trgovine Rasim Ljajić, predsednik SDS Boris Tadić, Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beograd, i bivši državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Vladimir Božović.

Bonus video KURIR TV VESTI: 40 DANA OD ATENTATA NA OLIVERA IVANOVIĆA: Njegova supruga jako razočarana! Pogledajte i zašto

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.