PRVO JE RADULE POZVAO ACU NA DUEL. ACA SE POJAVIO, RADULE NIJE, A SAD RADULE TUŽI ACU: Ništa vam nije jasno? Ni nama! (FOTO)
Sukob Saše Radulovića i Aleksandra Šapića dobija epilog na sudu!, Foto: Fonet, Zorana Jevtić

PAMETNo trošenje vremena u KAMPANJi

PRVO JE RADULE POZVAO ACU NA DUEL. ACA SE POJAVIO, RADULE NIJE, A SAD RADULE TUŽI ACU: Ništa vam nije jasno? Ni nama! (FOTO)

Nakon što je sve bilo ugovoreno, došlo je do promene planova za emisiju za koju je vladalo veliko interesovanje. U zakazanom terminu se pojavio samo Aleksandar Šapić

Objavljeno: 11:10h

U jeku predizborne kampanje, svađe, prepirke i podmetanja ne prestaju, i to uglavnom između opozicionih stranaka. Tako su se na Tviteru sukobili lider Dosta je bilo Saša Radulović i predsednik opštine Novi Beograd i kandidat za gradonačelnika Aleksandar Šapić.

Radulović traži odgovore na, kako kaže, "teška pitanja koja Šapić izbegava", a na ove optužbe i traženje odgovora, Šapić kaže da nije bio u toku.

Nisam bio u toku, ali kad sam moje zvao, rekli mi da ne znaju ko je taj drugi Radulović, da je stvar procene za listu, ali da posle svega što DJB i Radulović rade, zovu nas lopovima i prete hapšenjem, ne očekuju valjda još i da branimo interese DJB-a. Još nismo postali mazohisti - napisao je Šapić.

Zbog mnogobrojnih razmirica, dva lidera opozicije su ugovorili duel u emisiji "Balkan Info".

Nakon što je sve bilo ugovoreno, došlo je do promene planova za emisiju za koju je vladalo veliko interesovanje.

U zakazanom terminu se pojavio samo Aleksandar Šapić.

- Ja sam budala, ne Radulović i DJB. Dve ipo godine me pljuju i vređaju, a sad pred izbore su uspeli i da me izvozaju kao poslednje magare i na kraju odustanu. Ponavljam, ja sam budala. Sa sektom sam od danas završio, sve ostalo ćemo na sudu, napisao je Aleksandar Šapić na svom Tviter nalogu.

Na sve to iz Dosta je bilo stiže sledeće objašnjenje:

A tu je i tužba za ugrožavanje bezbednosti:

Jedno je sigurno: Aleksandar Vučić negde u ovom trenutku zadovoljno trlja ruke...

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.