Sve je počelo zbog Glogovca, a sada je otišlo MNOGO DALJE! KOJO I JANKOVIĆ NASTAVLJAJU RAT!
Janković odgovorio na prozivke Nikole Koja, Foto: Dragana Udovičić / Fonet

PROZIVKA

Sve je počelo zbog Glogovca, a sada je otišlo MNOGO DALJE! KOJO I JANKOVIĆ NASTAVLJAJU RAT!

Glumac i političar poveli su raspravu na Tviteru

Objavljeno:

Naš čuveni glumac Nikola Kojo i lider PSG Saša Janković ušli su u žučnu raspravu na Tviteru.

Kojo je isprozivao Jankovića i njegovu suprugu što zloupotrebljavaju pokojnog Nebojšu Glogovca za sticanje poena. Zatim se oglasio i Janković, koji je poručio Koji da ga ne provlači kroz blato.

Glumac je na Tviteru šerovao fotografiju koju je Slavica Janković, supruga lidera PSG, postavila na Instagram, a na kojoj je Glogovac, i napisao da Jankovići nisu dozvoljavali da tokom kampanje za predsedničke izbore nedavno preminuli glumac govori na opozicionim skupovima jer je „previše nacionalan“.

Nakon toga je usledio Jankovićev odgovor Koji da je „oružje tuđe mržnje“, a potom je sporna fotografija uklonjena sa Instagrama. Ipak, kako glumac nije odgovorio Jankoviću, ovaj se opet oglasio.

- Nikola, najlepše te molim, da kažeš kada si ti to od mene ili nekog mog i kad čuo da je onaj čijoj se seni izvinjavam zbog ovog blata „suviše nacionalan“ i da zbog toga ili bilo čega drugog, ne može da govori?

Kojo se nije upuštao dalje u raspravu, a u poslednjem tvitu o Jankovićima nije imao lepe reči. Napisao je da su oni "go*na jedna".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Alo.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.