LJUBILI STE ONOG KOJI JE KLAO SRBE, OLIVERA ZVALI IZDAJNIKOM: Novinar žestoko napao Đuku zbog Ivanovića (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Reuters / Đorđe Kojadinović, Nemanja Pančić

tviter rat

LJUBILI STE ONOG KOJI JE KLAO SRBE, OLIVERA ZVALI IZDAJNIKOM: Novinar žestoko napao Đuku zbog Ivanovića (FOTO)

"U izborima na KiM proglasili ste Olivera za izdajnika, za čoveka iza kog stoji Priština, a za to vreme vaši članovi su se ljubili sa čovekom koji je lično klao Srbe"

Objavljeno:

Ubistvo Olivera Ivanovića izazvalo je haos u srpskom javnom mnjenju, a posebnu su bili "glasni" pojedini političari.

No ovo ubistvo u javnosti izaziva i brojne polemike i sukobe, naročito što su pojedini političari ranije napadali Ivanovića, a danas kao da od toga "peru ruke".

U jedan takav sukob ušao je i novinar Sloba Georgiev sa poslanikom SNS, Vladimirom Đukanovićem, optuživši ga da i ovu polemiku koristi u svrhe izborne kampanje.

- U izborima na KiM proglasili ste Olivera za izdajnika, za čoveka iza kog stoji Priština, a za to vreme vaši članovi su se ljubili sa čovekom koji je lično klao Srbe. Sigurno se sećaš toga? - napisao mu je Georgiev u jednoj polemici.

foto: Printscreen, Twitter

- Da, i šta s tim? Kampanja je. On je za nas tvrdio da smo kriminalci. Pa? U kampanji se koriste teške reči. Šta vi sve svaki dan za Vučića iznesete, pa da li to znači da mu crtate metu? Kakav je to glupavi argument. A svakako da idemo na nivo izbora, jer narod je najbolji sudija - napisao je Đuka u odgovoru.

Bonus video:

Poljak plivao za Časni krst u Zemunu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.