RASIM LJAJIĆ SE RASPLAKAO ZBOG OLIVERA IVANOVIĆA: Ne verujem da ćemo ikada da saznamo ko ga je ubio! (VIDEO)
Rasim Ljajić se rasplakao u studiju dok je govorio o Oliveru Ivanoviću, Foto: Printscreen

NIJE MOGAO DA ZADRŽI SUZE

RASIM LJAJIĆ SE RASPLAKAO ZBOG OLIVERA IVANOVIĆA: Ne verujem da ćemo ikada da saznamo ko ga je ubio! (VIDEO)

"Teška situacija (na Kosmetu) biće još teža"

Objavljeno: 14:41h

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić nije mogao da zadrži suze govoreći o atentatu Olivera Ivanovića.

Prema njegovim rečima "Ispada da je Ivanović bio bezbedniji u pritvoru nego na slobodi". "Jedino je važno da se otkrije ko stoji iza ubistva...ako je više išta važno", dodao je Ljajić.

Na pitanje da ispriča gledaocima kako pamti ubijenog Ivanovića, Ljajić je rekao da ni to više nije važno, "da je on bio najbolji političar s Kosova, umeren političar koji nije bio podoban ni Srbima ni Albancima, upravo zbog umerenosti i traženja kompormisa". - Bio je meta napada i kritika sa svih strana... Razgovarao sam s njim o tome. On je razumeo tu realnost i hteo je da je menja na demokratski načini i to je glavna razlika između njega i ostalih. Bio je smetnja svima - rekao je Lajić i dodao da su mnogi prijatelji koji su komunicirali sa Ivanovićem u poslednje vreme primetili da je izgledao veoma zabrinuto.

"Svi su imali utisak o toj zabrinutosti. Ne verujem da će se ikada saznati ko je ubio Ivanovića", rekao je Ljajić, gostujući na televiziji RTS.

"Teška situacija (na Kosmetu) biće još teža", dodao je on.

BONUS VIDEO: Miloš Jovanović, Espreso intervju

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.