OKRENUĆU TE NA RAŽNJU ZA SRPSKU NOVU, PA NAHRANITI BEOGRADSKE LUTALICE! Hrvatski fašista iz Vojvodine preti smrću Šutanovcu! (FOTO)
Lideru DS upućene pretnje smrću, Foto: Beta/Nenad Stojanovic

za svaku osudu

OKRENUĆU TE NA RAŽNJU ZA SRPSKU NOVU, PA NAHRANITI BEOGRADSKE LUTALICE! Hrvatski fašista iz Vojvodine preti smrću Šutanovcu! (FOTO)

Strašne pretnje na Fejsbuku!

Objavljeno:

Predsednik DS, Dragan Šutanovac, dobio je pretnje na internetu od strane izvesnog korisnika Mike Pravasa, koji tvrdi da je pripadnik Autohtone hrvatske stranke prava, i da živi u Zadru.

- Gdje si šugavo prase, još te nisu ispekli braća ustaše u Beogradu. E pa ja ću te osobno (lično) okrenuti na ražnju za srpsku novu godinu i tvojim mesom nahraniti sve beogradske pse lutalice - piše korisnik, uz pozdrav "Za dom spremni".

On tvrdi da je šef ogranka ove stranke u Vojvodini. Autohtona – Hrvatska stranka prava je desna, nacionalistička, politička stranka koja se protivi članstvu Hrvatske u EU, a zagovara vraćanje teritorije Bosne, Bačke, Srema i Boke Kotorske u hrvatski posed.

- Da li se vredi baviti ovakvim likovima - zapitao se Dragan Šutanovac, a mi smo i upite poslali i na sporni profil, ali i zvaničnim kanalima ove stranke u Hrvatskoj, kako bi se ogradili o ove pretnje, ali odgovore nismo dobili.

Na FB profilu korisnik koji je pretio inače tvrdi da je službenik nadbiskupije u Zagrebu.

Profil sa kog je prećeno
Profil sa kog je prećenofoto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.