SNS USKORO IZLAZI SA GRADSKOM LISTOM ZA IZBORE: Na njoj mnogi poznati Beograđani
SNS na odboru, Foto: Marina Lopičić

SNS odlučio

SNS USKORO IZLAZI SA GRADSKOM LISTOM ZA IZBORE: Na njoj mnogi poznati Beograđani

Stalno se predstavlja da je intelektualna elita na drugoj strani, protiv nas, pokazaćemo da to nije tako. U ponedeljak imamo sednicu na kojoj ćemo usvojiti listu na kojoj će biti pojedinci, poznati Beograđani, koji su sve ostvarili u svojim karijerama.

Objavljeno: 11:35h

Funkcioner SNS Milenko Jovanov kaže da će u ponedeljak naprednjaci usvojiti listu za beogradske izbore i da će na njoj biti poznatih javnih ličnosti.

"Stalno se predstavlja da je intelektualna elita na drugoj strani, protiv nas, pokazaćemo da to nije tako. U ponedeljak imamo sednicu na kojoj ćemo usvojiti listu na kojoj će biti pojedinci, poznati Beograđani, koji su sve ostvarili u svojim karijerama", rekao je Jovanov za TV Pink.

On je dodao da će čim budu raspisali izbori SNS objaviti listu, da će na njoj biti i aktuelni gradonačelnik Beograda Siniša Mali, ali da neće biti prvi na listi. Pred Beograđane će, kako kaže, naprednjaci izaći sa rezultatima koje je ostvarila gradska vlast predvođena Sinišom Malim, a to je da je dug grada koji je, kako kaže, ostavio Dragan Đilas od 1,2 milijarde evra saniran, grad postavljen na noge i nikada nije bilo više gradilišta. Dodaje da je gradska uprava podjednako brinula o svim opštinama i o podavalskim selima i centri grada, a ne kao njihovi prethodnici samo o dve centralne gradske opštine. "Naš posao je da zaštitimo Beograd od novog propadanja, novog zaduživanja", reako je Jovanov i dodao da su lokalni izbori u pet opština u Srbiji pokazali kako opozicija funkcioniše "tamo gde nema para u budžetima oni se ne kandiduju".

BONUS VIDEO:

Tri pitanja za Đilasa, Šapića i Šutanovca

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.