VIDEĆEMO KOJI ĆE MU  NESREĆNIK SKOČITI U KRILO! Krle ISPROZIVAO opoziciju zbog stava Amfilohija! (FOTO)
Foto: Fonet

oglasio se i on!

VIDEĆEMO KOJI ĆE MU NESREĆNIK SKOČITI U KRILO! Krle ISPROZIVAO opoziciju zbog stava Amfilohija! (FOTO)

Krstića je dodatno iznervirao stav pokreta Dveri povodom izjave Amfilohija!

Objavljeno:

Izjava u kojoj je Amfilohije izrazio bojazan da politika predsednika Srbije Aleksandra Vučića vodi izdaji Srbije i Kosova, izazvala je ogromne reakcije na internetu, ali i u celokupnoj javnosti!

Podsećamo, komentarišući Vučićev potez da se o Kosovu konsultuje s intelektualcima, Amfilohije je u intervjuu hercegnovskoj televiziji TV Novi ocenio da predsednik Srbije na taj način želi sa smanji soptsvenu odgovornost prema pitanju Kosova.

"S Vučićem nisam imao nikakav sukob. On je prvi predsednik Srbije koji je bio na Saboru... Sada se bojim da njegova politika vodi izdaji Srbije i Kosova i da se zato promenio", kazao je Amfilohije.

Povodom celog događaja, oglasio se i Nebojša Krstić.

- Sad će biti zanimljivo videti koji će opozicioni nesrećnik, pored Boška, da skoči Amfilohiju u krilo, u najnovijoj istrazi poturica, napisao je Krle na Tviteru.

Krstića je verovatno dodatno iznervirao stav Dveri povodom izjave Amfilohija.

- Radujemo se da i deo najuglednijih sveštenika SPC izlazi u javnost sa stavom koji se u potpunosti slaže sa stavom za koji se i Dveri zalažu. Uvereni smo da će Apel za odbranu Kosova i Metohije biti podržan od strane Sabora SPC i široko prihvaćen od strane srpskog naroda, saopštili su iz pokreta Dveri.

Pogledajte bonus video:

(VIDEO) KAD SRBI PROSLAVLJAJU MORA DA GRMI: Njegova čestitka za najradosniji hrišćanski praznik nasmejala je celu Srbiju!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.