CEO INTERNET PLAČE OD SMEHA ZBOG OVE MONTAŽE VULINA: Svi mu pišu VULIN, LAKŠE SE DIŠE! (FOTO)
Aleksandar Vulin na prikazu uzbunjivanja dežurne jedinice lovačke avijacije u sistemu PVO, Foto: beta/jovo mamula

tviteraši ne prestaju

CEO INTERNET PLAČE OD SMEHA ZBOG OVE MONTAŽE VULINA: Svi mu pišu VULIN, LAKŠE SE DIŠE! (FOTO)

Slika je izazvala mnogo pažnje na društvenim mrežama

Objavljeno:

Slika ministra odbrane Aleksandra Vulina u crnoj uniformi, koja je prozvana "parauniforma" a koju je nosio tokom prisustvovanja prikaza uzbunjivanja dežurne jedinice lovačke avijacije u sistemu PVO na Aerodromu "Batajnica", izazvala je veliku buru na društvenim mrežama.

Tviteraši su za nju prvo rekli da je "parauniforma", a sama činjenica da ministar odbrane nije služio vojsku očigledno mnogo nervira građane Srbije, koji smatraju da je nošenje bilo kakve uniforme ili obeležja - drskost!

Sada se na internetu pojavila Vulinova slika u crnoj uniformi kako drži sajlu sa četkom za čišćenje odžaka. Ova slika je naravno montaža, ali koliko je dobro urađena, i koliko Vulin zaista podseća na odžačara, mogla bi da prođe kao prava.

Za ministra odbrane se vezuju razne afere otkako je na vlasti. Poslednja u nizu je "tetka iz Kanade", odnosno nepostojanje porekla novca za kupovinu stana, koji je Vulin navodno "kupio" pozajmljenim novce od ženine tetke iz Kanade, pa ne čudi što je Vulin stalno u žiži javnosti.

Mnogi su uz ovu sliku napisali "Vulin, lakše se diše", zbog sličnosti sa odžačarom na bomboni "Bronhi", poznatoj i kao "odžačar grla".

Bonus video:

Espreso intervju, Dragan Đilas

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.