IDEŠ U ŠUMU I TO JE TO, ALI ZABORAVIO SAM JOJ IME: Dačić na nacionalnoj TV pričao o seksualnim iskustvima! (VIDEO)
Ivica Dačić otkrio kad je imao seks prvi put, Foto: Printscreen/Ami G Shou

da li ovo priliči ministru?

IDEŠ U ŠUMU I TO JE TO, ALI ZABORAVIO SAM JOJ IME: Dačić na nacionalnoj TV pričao o seksualnim iskustvima! (VIDEO)

Ministar spoljnih poslova je očigledno preterao

Objavljeno:

Posle izjave kojom je otkrio pred milionskim auditorijumom kada je prvi put imao seks, ministar spoljnih poslova u Vladi Srbije Ivica Dačić nas više ničim ne može iznenaditi.

Dok je pevajući "dočekivao goste", uglavnom strane diplomate koji su bili u poseti Srbiji, bila su podeljena mišljenja oko "raspevanog domaćina" i njegovog srdačnog dočeka. Međutim, iako ni takvi dočeci ne priliče funkciji koju obavlja, ministru su svi "gledali kroz prste", jer su se očigledno vodili onom "ko peva, zlo ne misli".

Međutim, sinoćnjim gostovanjem u emisiji kod Ognjena Amidžića, čini se da je ministar Dačić preterao. On je gostujući u emisiji otkrio sa koliko godina je prvi put imao seks, što je prilično degutantna priča za jednog ministra. Bez obzira što je gostovao u emisiji zabavnog karaktera, ministar Dačić bi morao da zna gde je granica, i dokle može da se ide, naročito kada su teme ovog tipa u pitanju.

Ministar spoljnih poslova otkrio detalje prvog seksualnog iskustva
Ministar spoljnih poslova otkrio detalje prvog seksualnog iskustvafoto: Printscreen/Ami G Shou

Naime, voditelj Ognjen Amidžić je pitao ministra Dačića da mu kaže nešto u vezi sa prvim seksom, tačnije, kad je bio, sa kim, i još je na sve to imao prilično diskriminišuću opasku "ali zbog svih aktuelnih stvari u Vladi sa ženskom osobom", rekao je Amidžić, aludirajući na seksualno opredeljenje premijerke Ane Brnabić, koja je deklarisana lezbijka.

Pogledajte kakve detalje je Dačić izneo (od 17:54)

- Šta ima da krijem tu. Imao sam 15 godina, 14, 15, tako nešto, i bio sam na radnoj akciji. Na radnim akcijama se išlo u "partizane", ti ne znaš, ti si mlad. Kad kažeš ideš u partizane, ideš u šumu i onda to je to. Ne znam kako se zvala, zaboravio sam ime, bila je negde iz bivših republika. Eto vidiš da ja nemam tajni pred srpskim narodom - rekao je Dačić, nakon čega je "zaslužio aplauz".

Aplauz je verovatno došao zbog iskrenosti i otvorenosti, samo ministru očigledno nikad niko nije objasnio kodekse, i šta je sve što radi u suprotnosti sa poslom i funkcijom koju obavlja, jer su njegovi vrlo česti "nastupi u javnosti" zaista ponižavajući.

Šta vi mislite o "Dačićevoj izjavi"?

Bonus video:

Espreso intervju, Dragan Đilas

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.