JELKA OD 83.000 EVRA, PREDSEDNIČKI IZBORI, TRAGIKOMIČNA BASNA: Ovo su najjači utisci političara iz prethodne godine, a EVO ŠTA OČEKUJU OD NAREDNE! (VIDEO)
Foto: Espreso

nadaju se boljem

JELKA OD 83.000 EVRA, PREDSEDNIČKI IZBORI, TRAGIKOMIČNA BASNA: Ovo su najjači utisci političara iz prethodne godine, a EVO ŠTA OČEKUJU OD NAREDNE! (VIDEO)

Svi odgovori su bili veoma interesantni

Objavljeno:

Političare smo pitali koji je prema njihovom mišljenju najjači utisak u 2017. godini, i šta očekuju od naredne, a oni su imali veoma interesantne odgovore.

Boško Obradović o najjačem utisku iz 2017. godine
Boško Obradović o najjačem utisku iz 2017. godinefoto: Espreso

Lider Dveri Boško Obradović rekao nam je da 2017. godina ostavlja posebnu mučninu.

Pogledajte u videu šta je najjači utisak za njih i šta očekuju od naredne godine:

- Nismo uspeli da se kao opozicija organizujemo i smenimo Vučićevu vlast - najjači je utisak za Obradovića, koji za narednu godinu kaže da je puna čudnih izazova.

- Od ideje predsednika Srbije da završi sa Kosovom i Metohijom, do naseljavanja migranata po srpskim selima i gradovima do daljeg urušavanja naše privrede i poljoprivrede zarad podrške stranim firmama, bankama i uvozničkom lobiju. Najvažnije očekivanje je da se promeni ta politika - kaže Obradović.

Balša Božović o najjačem utisku iz 2017. godine
Balša Božović o najjačem utisku iz 2017. godinefoto: Espreso

Za poslanika Demokratske stranke Balšu Božovića, pored svih utisaka što, kako kaže, ljudi žive loše, loše je vreme, najjači utisak je jelka koja je koštala 83.000 evra.

- Očekujem da otopli tamo negde u martu, i da Beograđanima postane mnogo prijatnije, da se vreme prolepša i da građanima postanu mnogo vedriji i da dobiju vlast dostojnu građana Beograda - kaže Božović.

Sanda Rašković Ivić o najjačem utisku iz 2017. godine
Sanda Rašković Ivić o najjačem utisku iz 2017. godinefoto: Espreso

Sanda Rašković Ivić kaže da su predsednički izbori najjači utisak iz prethodne godine.

- Oni su bili praćeni jednom salvom blaćenja, agresije, kupovinom glasova, uzurpiranja javnog medijskog prostora. U narednoj očekujemo beogradske izbore i dobar rezultat, objedinjavanje, i početak urušavanja naprednjačke vlasti - kaže Rašković Ivić.

Zoran Živković o najjačem utisku iz 2017. godine
Zoran Živković o najjačem utisku iz 2017. godinefoto: Espreso

Za lidera Nove stranke Zorana Živkovića najjači utisak je što je nastavljena izborna krađa i na predsedničkim izborima.

- Nastavljena je tragi-komična basna u kojoj učestvuju oni koji u basnama i jesu glavni likovi, što je Srbija nastavila da nazaduje u svim aspektima, osim u tom što su građani Srbije bili lepi, izdržljivi i šarmantni, što su sportisti uspešni. Sve ostalo je jako loše.

Bonus video:

Intervju sa Srđanom Škorom

(Milka Radović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.