SNS: Sve je nameštaljka DS, molimo građane da odmah prijave fizičke napade
Foto: Beta

lokalni izbori

SNS: Sve je nameštaljka DS, molimo građane da odmah prijave fizičke napade

Srpska napredna stranka ističe da sa žaljenjem saopštava da ovo nije prvi put da funkcioneri Demokratske stranke planski izazivaju incidente

Objavljeno:

Srpska napredna stranka saopštila je danas da funkcioneri Demokratske stranke predvođeni Gordanom Čomić i Aleksandrom Jerkov, zajedno sa još desetak aktivista DS, na najbrutalniji način ometaju izborni proces i slobodnu volju građana u Pećincima.

"Neposredno ispred biračkog mesta u Popincima okupljeni funkcioneri i aktivisti DS uznemiravali su građane i sprečavali ih da glasaju po slobodnoj volji. Na pitanje građana zašto se tako ponašaju i konstataciju da je takvo ometanje izbornog postupka zakonom zabranjeno, aktivisti DS-a napali su građane psujući ih", ističe se u saopštenju.

HAOS NA IZBORIMA! Nasrnuli na zamenika predsednika DS i bacili mu telefon: SAD ĆEŠ TI DA VIDIŠ BRE! (VIDEO)

Kako se dodaje, ni to im nije bilo dovoljno nego je izvesni Igor Salak jednog od njih udario glavom i, kako bi izrežirao još jednu u nizu obmana DS-a, bacio je sopstveni mobilni telefon dalje u kanal.

Srpska napredna stranka ističe da sa žaljenjem saopštava da ovo nije prvi put da funkcioneri Demokratske stranke planski izazivaju incidente i sprovode nasilje nad građanima kako bi ih sprečili da glasaju po svojoj volji, i da izmišljaju najbestidnije scenarije kako bi uznemirili celokupnu javnost.

"Ovim putem apelujemo na sve građane opština u kojima se danas sprovodi izborni proces da ostanu mirni, da ne podležu provokacijama i unapred izrežiranim nameštaljkama, kao i da odmah obaveste nadležne državne organe u slučaju novih fizičkih napada", piše u saopštenju SNS.

BONUS VIDEO: Espreso intervju Marinika Tepić

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.