ŠEŠELJ I NA BEOGRADSKE IZBORE IDE S DAČIĆEM I PALMOM! Spaja nas ljubav prema Rusiji!
Foto: Zorana Jevtić, Vladimir Sporčić

razmišlja o koaliciji

ŠEŠELJ I NA BEOGRADSKE IZBORE IDE S DAČIĆEM I PALMOM! Spaja nas ljubav prema Rusiji!

Lider radikala rekao za Espreso da ovu mogućnost ne isključuje

Objavljeno:

Kao bomba odjeknula je vest pre dva dana da je lider radikala Vojislav Šešelj napravio dil sa Ivicom Dačićem i Draganom Markovićem Palmom, i da će na lokalnim izborima u opštini Mionica koji će biti održani u nedelju, 24. decembra biti na zajedničkoj listi. Ova vest pokrenula je pitanje predstojećih beogradskih izbora - da li će se ova koalicija nastaviti i na gradskim izborima u Beogradu.

Lider radikala za "Espreso" je rekao da ovu mogućnost ne isključuje i da će videti kako će proći na izborima u Mionici, pa će posle toga razgovarati i o gradskim izborima.

- Još nismo razgovarali o tome, ali ne isključujem tu ideju. Šta građani o tome misle, prvo ćemo videti u sledeću nedelju u Mionici. Ako prođemo taj ispit kod građana ove opštine, onda ćemo se sastati i razgovarati o saradnji za beogradske izbore - rekao je Šešelj.

ŠOK! Šešelj napravio dil s Dačićem i Palmom u Mionici!

Na pitanje kako su se uopšte odlučili na ovakav potez, s obzirom da su oni vlast, a da je on opozicija, Šešelj kaže da su dogovori mogući jer se radi o lokalu.

foto: Fonet

- Ovo su lokalni izbori, oni su vlast na republičkom nivou, oni su za ulazak u Evropsku uniju a mi protiv, to se na lokalnim izborima ne tretira, a ono što nam je zajednički je patriotizam i orjentisanost prema Rusiji, u izvesnoj meri, kod nas najviše, ali i kod njih. A na lokalu se radi o lokalnim stvarima, mislim da tu možemo naći zajednički jezik i da je u interesu građana Srbije ova naša saradnja - rekao je lider radikala.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.