BRUSILICA - VUK DRAŠKOVIĆ 1:0! TRI PUTA SAM VAS MOLIO, ČETVRTI PUT ĆU NAREDITI! Drašković hteo da kaže nešto, ali mu se nije dalo! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

legendarni klip

BRUSILICA - VUK DRAŠKOVIĆ 1:0! TRI PUTA SAM VAS MOLIO, ČETVRTI PUT ĆU NAREDITI! Drašković hteo da kaže nešto, ali mu se nije dalo! (VIDEO)

U jednom intervjuu iz 1993. godine, tada neprikosnoveni lider opozicije našao se u jednoj neobičnoj, ali krajnje komičnoj situaciji...

Objavljeno:

On je sa novinarkom sedeo na klupi u parku i pokušao je da obavi intervju, ali ih je ometala buka koja je dolazila sa obližnje zgrade, piše Telegraf.

Čuo se zvuk brusilice koja je pravila veliku buku, tako Drašković nije mogao da odgovara na postavljena pitanja. Činilo se da brusilica počinje da radi kad god bi lider opozicije u tom vreme želeo da izusti nešto važno, "revolucionarno".

OTVOREN NOVI KLINIČKI CENTAR U NIŠU! Vučić ponosno: Do juče je ovde bila beskorisna, tužna livada, a sad... (FOTO)

Iznerviran postupkom radnika, Drašković je u sledećem trenutku podviknuo na njih da prestanu da ga ometaju.

- Stvarno možete da prekinete dok sad završim. To namerno radite. Tri puta sam vas molio, četvrti put ću narediti - rekao je iznervirani Drašković.

Kada se kamera kojom je sniman intervju fokusirala na zgradu gde su se obavljali radovi, mogli smo da vidimo nezainteresovane radnike, koji sede, ignorišući apele lidera SPO koji je intervju u prirodi dao u trenucima kada se borio za skidanje Slobodana Miloševića sa vlasti.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.