ŠOK! Šešelj napravio dil s Dačićem i Palmom u Mionici!
Foto: Fonet, Damir Dervišagić, Filip Plavčić

sve je moguće

ŠOK! Šešelj napravio dil s Dačićem i Palmom u Mionici!

Neobičan spoj!

Objavljeno: 20:48h

Na lokalnim izborima u opštini Mionica, koji će biti održani 24. decembra, pod rednim brojem 3 glasačkog listića nalazi se lista Ivica Dačić - SPS - Dragan Marković Palma - JS - Vojislav Šešelj - SRS.

Danas je u prepunom Domu kulture u Mionici održan predizborni skup ove koalicije, na kome su govorili Ivica Dačić , Dragan Marković Palma i Vojislav Šešelj.

HRVATSKI HULIGANI PROPEVALI U ZATVORU, oglasio se Vučić: NEKO JE NJIH LEPO PUSTIO S LANCA!

- Možda se ponekad nismo slagali, ali jedno je sigurno - nikada nismo bili izdajnici. Veoma su važni i ovi lokalni izbori kako bi patriotski blok još više ojačao , jer ima sve više onih koji bi da destabilizuju Srbiju i region. Naša politika je principijelna. Ako neko misli da se unutrašnji dijalog vodi u Srbiji kako bi se priznalo nezavisno Kosovo, onda se grdno vara. Kosovo nikada neće postati član UN dok je naših prijateljskih odnosa sa Rusijim i Kinom. Jesmo za EU, ali ne po cenu naših državnih interesa i teritorijalnog integriteta rekao je Dačić.

Dragan Marković Palma govorio je o Haškom tribunalu.

- Ja sam protiv Haškog tribunala, protiv nezavisnog Kosova i da dva muškarca ulaze u brak. Šešelj je razbio Hag kao zvečku . Tamo nije sudjeno Šešelju, već Srbiji i Šešelj je u Hagu odbranio Srbiju. Dačić je zaslužan što Kosovo nije ušlo u UNESKO i što je srpsko kolo priznato u UNESKO kao naša kulurna nematerijalna baština" rekao je Marković .

Šešelj je napomenuo da je on za širu patriotsku koaliciju i na rebupličkom nivou.

- Slažem se svim sto je Palma rekao. Ja nikada neću dozvoliti da dosmanlije dodju na vlast i zato bi bila dobra i neka šira patriotska koalicija i na republičkom nivou. Miionica je zato na jedan način eksperiment. Mi smo ovde da pariramo naprednjacima i da posle izbora udjemo u razgovor sa SNS sa što vise idbornika.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.