NAPUŠTAM SPS, OVO VIŠE NE MOGU DA GLEDAM! Socijalista opleo po partiji: Bahate se po kafanama, evo koliko potroše za noć
Foto: News1/Stefan Jokić

ISKRENO

NAPUŠTAM SPS, OVO VIŠE NE MOGU DA GLEDAM! Socijalista opleo po partiji: Bahate se po kafanama, evo koliko potroše za noć

Iskreno o razlogu odlaska iz SPS-a!

Objavljeno:

Socijalistička partija Srbije (SPS) više nema ništa sa ideologijom i politikom zbog koje je osnovana, ona se potpuno utopila u Srpsku naprednu stranku (SNS) i glasa za zakone i odluke koje ugrožavaju upravo ciljnu grupu zbog koje SPS postoji, tvrdi predsednik obrenovačkog odbora socijalista Dragiša Mršević, koji je odlučio da napusti SPS.

foto: News1/Nebojša Mandić

Mršević je rekao da ne može više da gleda kako SPS bez problema smanjuje plate, pogoršava Zakon o radu, uvodi "robovlasništvo" stranih investitora, a ističe da ga najviše pogađa "bahaćenje rukovodstva stranke koje po kafanama troši desetine hiljada evra za veče".

foto: Fonet/Marija Oković

To nema veze sa socijalističkom idejom, ocenjuje Mršević i podseća na reči funkcionera SPS Nikole Nikodijevića koji je na jednom stranačkom skupu rekao da je svima jasno da u SPS više ne postoji ni ideologija, ni principi, da nije bitna istina, već slika i predstava za građane.

foto: Beta Miloš Miškov

"Šokantno je kada tako nešto kaže mlad čovek, koji nikada nigde nije radio, a od partije je dobio mesto predsednika Skupštine Beograda", istakao je Mršević.

(Espreso.co.rs/kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.