VUČIĆ O OPOZICIJI: O Đilasu i Šapiću mislim veoma loše, bojkotuju izbore jer nemaju nikakvu podršku!
Foto: Fonet

uoči izbora

VUČIĆ O OPOZICIJI: O Đilasu i Šapiću mislim veoma loše, bojkotuju izbore jer nemaju nikakvu podršku!

Predsednik Srbije je rekao da će SNS biti ozbiljna opozicija vlasti Đilasa, Šapića i svih ostalih koji su već jednom urušavali grad

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas u Palati Srbija da pojedini predstavnici opozicije bojkotuju lokalne izbore zato što nemaju nikakvu podršku, a ne, kako su istakli, "zbog nasilne kampanje koju vodi vlast".

- Zamislite koliko je Janković popularan u Mionici... Ne mogu nikog živog da nađu tamo. Tvrde da mi imamo većinu u Preševu, a mi ćemo se boriti za prelazak cenzusa. Srba nema u Preševu. A sinoć su najavili kako kreće rušenje SNS u Kruševcu, a ti koje bi oni da ruše imaju podršku u Kruševcu između 90 i 98 odsto - istakao je predsednik Vučić, odgovarajući na novinarska pitanja o porukama Vuka Jeremića i Saše Jankovića.

Po završetku prvog sastanka vladine Komisije za pripremu Predloga programa izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti, Vučić se osvrnuo i na spekulacije da će Dragan Đilas biti kandidat za gradonačelnika na predstojećim beogradskim izborima, podvukavši da o njemu nema "nimalo dobro mišljenje".

- O Đilasu mislim veoma loše zbog tragičnih dugova koje je ostavio Beogradu, zbog tragične medijske politike koju je vodio i zato što je ostavio prestonicu u ruševinama. Borićemo se, ta borba neće biti laka - kratko je prokomentarisao Vučić.

On je dodao i da će "SNS svakako biti ozbiljna opozicija vlasti Đilasa, Šapića i svih ostalih koji su već jednom urušavali grad".

- Verovatno gubimo, ali nećemo dozvoliti da se rezultati rada ne vide, a onda neka građani odluče. Đilas je svakako mnogo uspešniji, ozbiljniji i obrazovaniji od Šapića, koji je tukao ljude za njegov račun, u Ralji, na primer - naveo je Vučić.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.