Šešelj diže prašinu u Skupštini! Prvo o pudrijeri i donjem vešu Zorane Mihajlović, pa zatražio njenu ostavku!
Foto: Filip Plavčić/Fonet

OPLEO PO MINISTARKI

Šešelj diže prašinu u Skupštini! Prvo o pudrijeri i donjem vešu Zorane Mihajlović, pa zatražio njenu ostavku!

On je potom prešao na Tomislava Nikolića za kog je rekao da ima bezbroj stanova u Beogradu i imanje u Bajčetini a niko iz redizencije ne može da ga iseli, kao i da je dobio kancelariju koja ništa ne radi

Objavljeno:

Skupština Srbije jutros je nastavila rad raspravom o Predlogu budžeta za 2018. godinu.

Ministar Vujović je juče obrazložio budžet istakavši da je ambiciozam i razvojni, sa do sada najvećim sredstvima za kapitalne investicije od 128 milijardi dinara.

Šešelj opet po Zorani, pa zatražio njenu ostavku

Jutrošnji nastavak sednice započeo je, kao i svakog četvrtka, poslaničkim pitanjima, a među prvima se za reč javio lider radikala Vojislav Šešelj, koji je govorio o vaspitanju i nevaspitanju u Skupštini, časti, poštenju i lepom ponašanju...

Kao primer je naveo, kako je rekao, ponašanje ministarke Zorane Mihajlović koja je jednom prilikom "izvadila pudijeru usred Skupštine baš kada je govorila Vjerica Radeta", on je potom govorio o ministarkinom donjem vešu da bi na kraju zatražio njenu ostavku.

Govoreći o raspravi o predlogu budžeta, Šešelj je rekao da opet donosimo budžet za sledeću godinu a da nemamo završni račun još ni za 2016, a ministar je lično odgovoran za to.

- Možda vi nas ministre farbate, možda ste bili lepi i pametni pa vam se desilo, kako mi to možemo da znamo - rekao je Šešelj i komentarišući sadržinu i obimnost ministrovog materijala za sednicu dodao: Ministar nam je ovde dao jedan udžbenik iz kog se ne može ništa naučiti... Vidi se da Vladu Srbije niko ne kontroliše... Ja sa sam poznat po brzom čitanju, po najbržem, po čitanju brzinom svetlosti, ali ovo još nisam pročitao...Tu ima 31 predlog u kom se meštaju babe i žabe, pa čim kažem baba, ja odmah moram da kažem i žaba.

On je podsetio da još nije donet ni zakon o platnim razredima koji će verovatno sačekati neku bolju i lepšu vladu, kako je rekao, a to je radikalska, da bi posle komentara na temu prividno jakog dinara i guvernerke, prešao na Tomislava Nikolića za kog je rekao da ima bezbroj stanova u Beogradu i imanje u Bajčetini a niko iz redizencije ne može da ga iseli, kao i da je dobio kancelariju koja ništa ne radi, nekakvo poluministarstvo. Šešelj je zatražio da se obustavi stavka - finansiranje kancelarije Nikolića i uštedi 50 miliona.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.