KAKO SI OD VUČIĆEVOG BOTA POSTAO ČLAN UO RTS I KAKO SI DOBIO ONOLIKE PARE? Boško Obradović žestoko isprozivao Krstića!
Foto: Beta/Milan Obradović, Fonet

FAJT SE NASTAVLJA

KAKO SI OD VUČIĆEVOG BOTA POSTAO ČLAN UO RTS I KAKO SI DOBIO ONOLIKE PARE? Boško Obradović žestoko isprozivao Krstića!

Upućene su teške reči, a pomenuta je i tužba

Objavljeno: 15:16h

Marketinški stručnjak blizak svakoj vlasti Nebojša Krstić i lider Dveri Boško Obradović ušli su u ozbiljan sukob na Tviteru, gde su uputili teške reči jedan drugom, a pored vređanja pomenula se i tužba.

Sve je počelo kada je lider Dveri objavio tvit u kojem je kritikovao Vladu Srbije zbog, kako on misli, pogrešne raspodele sredstava u budžetu Srbije za 2018. godinu, gde je pomenuo i Nebojšu Krstića.

BOŠKO I KRLE U FAJTU!!! Boško: VLADA DAJE VIŠE PARA KRLETU nego za PODRŠKU RAĐANJA! KRLE: Biješ žene, TUŽIĆU TE!

- U predlogu budžeta za 2018. godinu Vlada Srbije predvidela više para za sistem stalne pomoći migrantima, prozapadne nevladine organizacije i Nebojšu Krstića nego za podršku rađanja u Srbiji - napisao je Boško.

Krstić je onda odgovorio u svom maniru.

- Vidi Boško, pošto si hrabar kad biješ žene, a i kad u Skupštini, zaštićen imuninetom, klevećeš građane, evo predlog: odrekni se poslaničkog imuniteta, ja ću da te tužim, pa ti dokaži sve svoje laži. Važi? - napisao je na Tviteru.

foto: Fonet

Lider Dveri prokomentarisao je za Espreso Krstićev odgovor, rekavši da je prvo dužan da odgovori na pitanje "kako je od Vučićevog stranačkog bota u medijima i internetu postao član UO RTS". A onda je usledilo i bonus pitanje.

PODRŠKA VUČIĆU SE DEBELO ISPLATI! Agencije Nebojše Krstića za tri godine prihodovale 451.710.000 dinara!

KRLE, OMILJENI ČOVEK SVAKE VLASTI: Za tri godine za vreme Tadića njegova agencija ostvarila prihode od 546.390.000 dinara!

- Kako je njegova bivša stranačka drugarica iz DS Jelena Trivan dala više unosnih marketinških poslova baš njegovim firmama kada JP Službeni Glasnik ima svoju službu za marketing - pitao je Obradović.

Čekamo Krlov odgovor.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.