ŽAO MI JE ŠTO SE TAKO MLADA DUŠA PRODALA! KAKAV TUŽAN POČETAK I KRAJ JEDNE KARIJERE: Boško Obradović sahranio Lava Pajkića!
Foto: Fonet

bez dlake na jeziku

ŽAO MI JE ŠTO SE TAKO MLADA DUŠA PRODALA! KAKAV TUŽAN POČETAK I KRAJ JEDNE KARIJERE: Boško Obradović sahranio Lava Pajkića!

Emisija "Kontravizija" izazvala je mnogo pažnje javnosti, ali i naišla na osudu mnogih javnih ličnosti

Objavljeno: 16:25h

Lav Grigorije Pajkić, sin Nebojše Pajkića i Isidore Bjelice u emisiji "Kontravizija" koja je sinoć emitovana na Pinku isprozivao je na najgori mogući način opoziciju, ali i svoje kolege. Pored Saše Jankovića, Dragana Šutanovca, Ivana Ivanovića, Zorana Kesića, na meti se našao i Boško Obradović, koga je mlađani Pajkić optužio da bije žene, novinarke...

KESIĆ JE IDIOT, ŠUTANOVAC JE KONJ, A IVAN IVANOVIĆ... Pogledajte emisiju LAVA PAJKIĆA koja je DIGLA SRBIJU NA NOGE! (VIDEO)

ZORANA KESIĆA JE LAV PAJKIĆ NAZVAO IDIOTOM: Iz odgovora voditelja mladi kolega može da NAUČI MNOGO!

Obradović je za "Espreso" rekao da mu je žao što se tako mlada umetnička duša prodala.

- Glavna odlika mladosti je bunt i opozicionarstvo, a ne takvo bedno služenje vlastima za obračun sa političkim protivnicima. Kakav tužan početak i kraj jedne karijere - rekao je Obradović.

Emisija "Kontravizija" izazvala je mnogo pažnje javnosti, ali i naišla na osudu mnogih javnih ličnosti, pa je Kristina Kovač rekla da "skoro nije videla manje talentovano biće bez harizme" i "da je gadost koju izvodi na Pinku za tužbu"...

Autor i voditelj Lav Grigorije Pajkić, sin Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića, "zapalio" je društvene mreže, a emisiju je počeo intervjuom s psom Saše Jankovića. U tom tonu, ismevanja opozicije, prošlo je i ostalih 30-ak minuta.

Šta reći, a ne zapaklati?!

(M.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.