BITANGE SU NOVINARKU "SAMO" NOKAUTIRALI: Vučić o napadu na novinarke Pinka
Foto: Fonet, Nebojša Mandić

reakcija

BITANGE SU NOVINARKU "SAMO" NOKAUTIRALI: Vučić o napadu na novinarke Pinka

„Pogledajte koliko je snažna ta devojka za te barabe i fašiste. Ti fašisti koji sada traže opravdanje u veštačenjima da su samo lakše povrede. Oni su nokautirali devojku“, podsetio je predsednik

Objavljeno: 12:45h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas zastrašujućim to što se opravdanje za one koji su naneli povrede dvema novinarkama televizije Pink nalazi u veštačenjima da je reč samo o lakšim telesnim povredama.

On je, odgovarajući na pitanja novinara posle polaganja kamena temeljca za izgradnju hotela „Mona Plaza“, rekao da je to što se dešava i kroz šta moraju da prođu novinarke Gordana Uzelac i Mara Dragović zastrašujuće.

„Ta vrsta kampanje, gde je dozvoljeno bitagama i barabama da nokautiraju devojke je poziv da tako nastave. Trebalo je vilicu da im polome, pa da mogu da se pohvale najvećim povredama“, kritikovao je Vučić.

On je rekao da bitange nisu novinarki slomili vilicu, već je „samo“ nokautirali.

„Pogledajte koliko je snažna ta devojka za te barabe i fašiste. Ti fašisti koji sada traže opravdanje u veštačenjima da su samo lakše povrede. Oni su nokautirali devojku“, podsetio je predsednik.

Novinarke Pinka, koje se napadnute na protestu Dveri 16. septembra, nisu zadobile teške telesne povrede, navodi se u medicinskom izveštaju sudskog veštaka Branimira Aleksandrića, koji je zatražilo Više javno tužilaštvo, a koji su objavili pojedini mediji.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.