OTKINUĆU TI GLAVU! Poslušajte jezive pretnje funkcionera SNS, predsednika opštine Nova Crnja, stranačkom kolegi! (AUDIO)
Foto: Printscreen/Youtube/ Santos Zrenjanin

sočne psovke

OTKINUĆU TI GLAVU! Poslušajte jezive pretnje funkcionera SNS, predsednika opštine Nova Crnja, stranačkom kolegi! (AUDIO)

Ovo je treći visoki lokalni funkcioner SNS za samo nekoliko meseci koji na najružniji način vređa građane, preti i bije

Objavljeno: 16:29h

Pokret "Dveri" došle su u posed audio snimka na kome, kako tvrde se jasno čuju uvrede i pretnje predsednika opštine Nova Crnja Pere Milankova upućene svom stranačkom kolegi Nikoli Taninu, članu Saveta MZ Srpska Crnja.

- Poznati politički preletač Pera Milankov, kontroverzni predsednik opštine Nova Crnja koji se dovodi u vezu sa brojnim aferama, ponovo je bio akter jednog velikog skandala. Naime, u telefonskom razgovoru je prostački izvređao svog stranačkog kolegu iz SNS Nikolu Tanina, člana Saveta MZ Srpska Crnja, preteći da će mu otkinuti glavu.

IŠČUPAĆU TI GRKLJAN, POJEŠĆU GA KAO MOJ PITBUL, STAVIĆU TI BETONSKE CIPELE! Poslušajte jezive pretnje gradonačelnika Subotice iz SNS i šamare koji su usledili! (AUDIO)

- Verbalni sukob je nastao oko međusobnih optužbi za privatnu uzurpaciju državnog poljoprivrednog zemljišta. Predsednik opštine Pera Milankov poziva člana Saveta MZ Srpska Crnja Nikolu Tanina telefonom jer je čuo da ga je ovaj prozivao na sednici saveta, a onda prelazi na direktne pretnje, vređanja i psovke.

- Posle gradonačelnika Subotice i predsednika opštine Kostolac ovo je treći visoki lokalni funkcioner SNS za samo nekoliko meseci koji na najružniji način vređa građane, preti i bije. Ovo je prava slika političkog nasilja u Srbiji, što je samo najnoviji dokaz da iza takvih metoda delovanja u politici stoji upravo vladajuća stranka SNS, a ne neko drugi.

- Svi medijski napadi na Dveri poslednjih meseci ovih dana padaju u vodu jedan za drugim, jer se pokazuje pravo nasilničko lice SNS i otkrivaju javnosti sve njihove laži kojima optužuju druge za nasilje koje oni sve vreme čine prema novinarima, političkim protivnicima i građanima - piše u saopštenju Dveri.

"Pu*i ku*ac!" "Je*em ti mater" , "Otkinuću ti glavu", čuje se na ovom skandaloznom snimku!

Razgovor u kom se čuju sočne psovke, ali i pretnje možete poslušati OVDE:

Kako se onda odnose prema medijima, građanima i drugim političkim akterima ako su spremni na ovaj način da vređaju i da se obračunaju sa svojim stranačkim kolegama iz iste opštine? - postavljaju pitanje iz ovog pokreta.

Da podsetimo, Espreso.co.rs je u avgustu ekskluzivno objavio pretnje još jednog lokalnog funkcioneta, Bogdana Labana - o čemu se radilo prisetite se OVDE.

Ovim povodom kontaktirali smo predsednik opštine Nova Crnja koji je postojanje audio snimka demantovao.

- Kao prvo, oboje znamo da takav snimak ne postoji. Kad bi ljudi mogli tako da se optuže, bilo bi manjka zatvora. Da postoji snimak čuli biste šta je kolega rekao, pa ne biste ovako nastupali. Na izborima za predsednika Srbije imao sam 2400 potvrđenih kapilarnih za Aleksandra Vučića. Stranci možemo doprineti, ili svojim članstvom u njoj napraviti štetu, ako smo recimo lažovi, psihijatrijski pacijenti, dužni Bogu i narodu, pohlepni, krajnje neinteligentni itd. Pozdrav - odgovorio je Milankov u SMS poruci jer na pozive prethodno nije odgovarao.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.