SVI SU IMALI SAMO JEDAN ODGOVOR: Pitali smo Beograđane da li je Mladić zaslužio DOŽIVOTNU. Šta vi mislite? (VIDEO)
Foto: Fonet/Printscreen

STAV GRAĐANA

SVI SU IMALI SAMO JEDAN ODGOVOR: Pitali smo Beograđane da li je Mladić zaslužio DOŽIVOTNU. Šta vi mislite? (VIDEO)

Oglasili su se brojni političari kako iz Srbije, tako i iz regiona, a nas je zanimalo šta o ovoj temi misle građani Beograda

Objavljeno:

Bivši general i ratni komandant Vojske Republike Srpske Ratko Mladić, osuđen je juče na doživotnu kaznu zatvora zbog genocida u Srebrenici, zločina protiv čovečnosti i kršenja zakona i običaja rata u BiH.

NIKAD VIĐENO PISMO ZORANA ĐINĐIĆA RATKU MLADIĆU! Ovo je čestitka koju mu je uputio, a u kojoj hvali njegovu Vojsku i dela! (FOTO)

Mladić je uhapšen maja 2011. godine u selu Lazarevo. Iako je nalog za njegovo hapšenje Haški tribunal izdao 1995. godine, on je bio u bekstvu punih 16 godina.

TAKO JE GOVORIO DODIK: Danas - Mladić je srpski heroj! A 1996. drvlje i kamenje! Poslušajte samo! (VIDEO)

Presuda nekadašnjem vrhovnom komadantu Vojske Republike Srpske, iako očekivana, izazvala je brojne komentare javnosti, pa dok jedni pozdravljaju ovakvu odluku Haškog tribunala, ima i onih koji smatraju da je ovo samo još jedna antisrpska presuda.

Američka novinarka objavila snimak susreta sa Mladićem: TADA GA JE PITALA PITANJE DECENIJE! (VIDEO)

Oglasili su se brojni političari kako iz Srbije, tako i iz regiona, a nas je zanimalo šta o ovoj temi misle građani Beograda.

MLADIĆ MOŽE KAZNU DA IZDRŽAVA U HAGU, NA VMA, U ŠVEDSKOJ... Ovo su mogući scenariji za Ratkovu doživotnu

Izašli smo na ulice glavnog grada, kako bi saznali da li je bivši general i ratni komandant VRS zaslužio doživotnu robiju.

Ovo su nam rekli:

Građani su se složili u jednom - Ratko Mladić nije zaslužio doživotnu robiju. I to svi od reda.

- Mislim da nije zaslužio, zato što oni nisu nikog drugog osudili, osim njega, odnosno Srba. Ono što sam ja video, je da su osudili Srbe na hiljadu i nešto godina, a sve ostale na po desetak. Kad bi svima bilo ravnopravno, onda bi možda i trebalo da dobije neku kaznu, a ovako je smešno - rekao je za portal Espreso jedan mladić.

Da Mladić ne zaslužuje doživotnu robiju, saglasan je i jedan gospodin iz Beograda:

- Smatram da zločini koje su počinili Srbi, nisu bili akcija srpske strane, već reakcija na ustaške zločine iz Drugog svetskog rata, koji su se produžili i 90-ih - objasnio je on.

- Nije problem što je Ratko Mladić osuđen, ali je problem što nije osuđena i srpska i hrvatska i bosanksa strana. Ništa drugo - rekla nam je jedna starija gospođa.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.