VUČIĆ O PRESUDI MLADIĆU: Srbijo, počni da gledaš u budućnost, ovo se očekivalo!
Foto: Fonet

oglasio se predsednik

VUČIĆ O PRESUDI MLADIĆU: Srbijo, počni da gledaš u budućnost, ovo se očekivalo!

Moj poziv je da se ne gušimo u suzama prošlosti, već da od radničkog znoja stvaramo bolju budućnost za sve nas

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se moglo predvideti da će Haški tribunal osuditi bivšeg generala VSR Ratka Mladića na doživotni zatvor. "Ja sam predsednik Srbije i kao predsednik Srbije čini mi se da nemam pravo da tumačim nepravosnažne presude. Ono što je veoma važno znam da su u regionu emocije uzavrele i zato želim da kažem drugima da Srbija poštuje njihove žrtve, kao što znam da od nikoga ne možemo da očekujemo da poštuje naše žrtve. Zato ćemo sami morati da se pobrinemo", rekao je Vučić.

VOJVODA SE USR*O, NEKA SE USR*O! Mladića ismevali u sudnici i vređali ga! (VIDEO)

LAŽ! LAŽ! Šta je sve Mladić uzvikivao dok su ga udaljavali iz sudnice? (VIDEO) On je pozvao narod u Srbiji da od danas počne da gleda u budućnost. "Moj poziv je da danas počnemo da gledamo u budućnost i da razmišljamo gde će nam živeti deca, kako ćemo sačuvati stabilnost u regionu, da otvaramo više gabrika i zgrada... Da se ne gušimo u suzama prošlosti, već da od radničkog znoja stvaramo bolju budućnost za sve nas", rekao je predsednik Srbije.

NURKIĆEVA PORUKA PRED PRESUDU RATKU MLADIĆU: Monstrum neće dobiti ono što zaslužuje, ali čeka ga kabur! (FOTO)

O NJEMU DANAS PRIČAJU SVI: Zove se Fikret i došao je sa slikom iz srpskog logora da SAČEKA PRESUDU MLADIĆU! (FOTO)

INCIDENT U HAGU UOČI PRESUDE MLADIĆU: Mladić došao sa zastavom Srbije, ŽENA GA NAPALA (VIDEO) On je naglasio da je Srbija uvek poštovala žrtve svih drugih naroda, a da nije siguran da su drugi to pokazviali prema srpskim žrtvama.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.