POSLE SKANDALA, OGLASIO SE I JANKOVIĆ: Nije na meni da na ovo odgovaram?! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

A LIČNO PROZVAN!

POSLE SKANDALA, OGLASIO SE I JANKOVIĆ: Nije na meni da na ovo odgovaram?! (FOTO)

Oglasio se na Tviteru

Objavljeno:

Dosadašnji član Predsedništva Pokreta slobodnih građana Srđan Škoro večeras je podneo ostavku i traži, kako kaže, da se o tome izjasne članovi Predsedništva i osnivači.

On je u otvorenom pismujavnosti rekoa da Ppokret slobodnih građana vodi bračni par Janković i da je Pokret mini preduzeće Slavice i Saše Jankovića u kojem se favorizuju "poltroni".

Škora je podržao i Akademik Dušan Teodorović, jedan od osnivača Pokreta slobodnih građana, koji je rekao da najiskrenije molim bračni par Janković da napuste pokret.

Obzirom da je ostavka Škora i njegovo pismo izazvalo burne reakcije javnosti, očekivana je bila reakcija Saše Jankovića, koji je sa suprugom lično prozvan kao neko ko koristi pokret za sopstvenu promociju. Ipak, Janković se samo kratko osvrnuo na ove optužbe na Tviteru i napisao da "nije na njemu da na njih odgovara".

"Potpuno razumem zainteresovanost mnogih da se oglasim, ali ovo nije nešto što ja treba da komentarišem ili na njega odgovaram. To će učiniti Pokret i javnost", napisao je Janković.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.