MAJA GOJKOVIĆ ODBRUSILA ŠUTANOVCU: Ko o čemu, lopovi o poštenju! SNS je stranka čistih ruku!
Foto: Fonet/Aleksandar Levajković/Beta/Dragan Gojić

brza reakcija

MAJA GOJKOVIĆ ODBRUSILA ŠUTANOVCU: Ko o čemu, lopovi o poštenju! SNS je stranka čistih ruku!

Predsednica Skupštine Srbije je reagovala na zahtev predsednika DS oko formiranja anketnih odbora za ispitivanje afera SNS

Objavljeno: 15:37h

Ko o čemu lopovi i poštenju, prokomentarisala je članica Predsedništva SNS Maja Gojković izjavu lidera DS Dragana Šutanovca da je ta stranka predala Skupštini zahtev za formiranje anketnih odbora za ispitivanje afera SNS.

Gojković je rekla da se upravo SNS bori protiv kriminala i korupcije, i da nijednog člana te partije ne bi našli u takvim istraživanjima.

foto: Fonet

- Ko o čemu lopovi o poštenju, očigledno. Neka predlažu šta god hoće, SNS je potpuno čista stranka, stranka čistih ruku, koja se bori protiv kriminala i korupcije. Oni neka ispituju šta god hoće, nijednog člana SNS neće naći ni u svojim najluđim snovima - rekla je Gojković, koja je i predsednica parlamenta.

foto: Filip Plavčić

Kako je rekla, nije Šutanovac sam, već se može razgovarati i o njegovoj "ekipi" koja vodila Srbiju dugo godina, pre promene vlasti, od kojih su je, kako je dodala, neki vodili barem 12, a neki i od 1996. godine, ako se pogleda situacija u Novom Sadu i Vojvodini.

- Tu su i Jeremić, Janković... Simpatična ekipa koja se sprema da preuzme Beograd, ali ubeđena sam da, ako mogu da prevare novinare, društvene mreže i neku virtuelnu stvarnost, građane Srbije i Beograđane ne mogu - rekla je Gojković.

Predsednik DS Dragan Šutanovac ranije danas izjavio je da je ta stranka predala u proceduru Skupštine Srbije 24 predloga za formiranje anketnih odbora koji bi trebalo da ispitaju afere u kojima su akteri članovi SNS, da otkriju njihovu pozadinu i da se "konačno sazna i dokaže ko su oni koji su odgovorni za njih, kako bi svi krivci završili iza rešetaka, gde im je jedino i mesto".

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.