JOVAN JE NAJSIROMAŠNIJI PREDSEDNIK OPŠTINE U SRBIJI: Ovaj čovek NEMA NIŠTA NA CELOM SVETU osim svoje plate!
Foto: Printscreen, Printscreen/Acas

ko bi rekao

JOVAN JE NAJSIROMAŠNIJI PREDSEDNIK OPŠTINE U SRBIJI: Ovaj čovek NEMA NIŠTA NA CELOM SVETU osim svoje plate!

Repac je predsednik Opštinskog odbora SNS Plandište

Objavljeno:

Jovan Repac je predsednik opštine Plandište i, ako je suditi po izveštaju Agencije za borbu protiv korupcije, najskromniji je među predsednicima opština širom Srbije.

GRADONAČELNIK PIROTA NAJBOGATIJI ZEMLJOPOSEDNIK: Ima 22.372 kvadrata šume, pašnjaka, njiva, trosoban stan, 3 vinograda... I SVE TO S PLATOM OD 100.000?!

TOMIN SIN NAJBOGATIJI GRADONAČELNIK U SRBIJI: Radomir ima ogromnu kuću i još 7 nekretnina, vinograd, njive, šumu, i platu od 91.000 dinara!

BOGATI NAPREDNJAK S PLATOM OD 119.000 DINARA: Gradonačelnik Užica ima pet nekretnina, njivu, šumu, automobil! Pa, kako rođače?!

Repac Agenciji nije prijavio nikakvu nepokretnu imovinu u zemlji i inostranstvu, prevozna sredstva, depozite i štedne uloge u bankama i drugim finansijskim organizacijama u zemlji i inostrastvu jer ne poseduje ništa. Jedino što je prijavio je mesečna plata od 90.000 dinara.

Prošle godine 24. maja konstituisana je vlast u opštini Plandište koju je formirala Srpska napredna stranka koja je osvojila 12 od 23 mandata. Tada je za predsednika opštine izabran Jovan Repac, koji još nema 30 godina.

foto: Printscreen

Predsednik opštine Plandište radio je u Opštinskoj upravi u Vršcu na poslovima komunalnog inspektora, a potom u tadašnjem JKP "Polet" u Plandištu kao stručni saradnik za komercijalne poslove. U junu 2015. godine imenovan je od strane Vlade Republike Srbije za vršioca dužnosti direktora JP "Polet" u Plandištu.

Takođe je i predsednik Opštinskog odbora SNS Plandište. Prvo je izabran za odbornika Skupštine opštine Plandište sa izborne liste Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje, a onda za gradonačelnika!

(M.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.