NENAD POPOVIĆ: KRIK me napada zbog Rusije!
Foto: Marina Lopočić

afera rajski papiri

NENAD POPOVIĆ: KRIK me napada zbog Rusije!

On je naveo da napadi KRIK nisu slučajni "u trenutku kada se na Srbiju vrše ogromni spoljni pritisci zbog samostalne i suverene politike koju vodi"

Objavljeno:

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj i predsednik SNP Nenad Popović ocenio je da ga je KRIK politički napao zbog stavova o Rusiji.

MINISTAR POPOVIĆ O AFERI RAJSKI PAPIRI: Nemam kompaniju u ofšor zoni, svu imovinu sam prijavio

KRIK je u okviru projekta "Rajski papiri" pisao o njegovoj imovini,

On je naveo da KRIK iznosi "politički stav" konstatacijom u tekstu da nije jasno kako je Popović, kojeg nazivaju "ruski čovek", a koji se protivi evropskim integracijama Srbije u proevropskoj vladi.

SUMNJIVI POSLOVI U RUSIJI, POPOVIĆ VISOKORIZIČAN KLIJENT! Procureli novi podaci o srpskom ministru teškom 100 MILIONA DOLARA!

"Očigledno je da napad KRIK na mene ima veze sa mojim stavom o potrebi jačanja političkih i ekonomskih veza između Srbije i Rusije, kao i stavom da Srbija treba da ostane vojno neutralna država i nikada ne uđe u NATO", naveo je Popović u saopštenju. On je naveo da napadi KRIK nisu slučajni "u trenutku kada se na Srbiju vrše ogromni spoljni pritisci zbog samostalne i suverene politike koju vodi". Popović je naveo da nikada nije krio svoju imovinu, niti da se zalaže za izgradnju najboljih odnosa Srbije i Rusije. U projektu "Rajski papiri" koji otkriva veze više od 120 svetskih političara sa ofšor kompanijama, nalazi se i ime ministra Nenada Popovića, a dokumenta otkrivaju da njegovi poslovi i imovina vrede najmanje 75 miliona dolara, dok je njihova tržišna vrednost veća od 100 miliona. KRIK je učestvovao u projektu "Rajski papiri".

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.