GRADONAČENIK KIKINDE JEDAN OD BOGATIJIH POLITIČARA: Naprednjak Pavle Markov ima 8 nekretnina, BMW-a i platu od 118.000 dinara!
Foto: Filip Plavčić, Nemanja Pančić, Printscreen

široko

GRADONAČENIK KIKINDE JEDAN OD BOGATIJIH POLITIČARA: Naprednjak Pavle Markov ima 8 nekretnina, BMW-a i platu od 118.000 dinara!

Većinu nekrenina Markov je "nasledio"

Objavljeno:

Pavle Markov je već drugi mandat gradonačelnik Kikinde, i naprednjak je koji ima prilično "bogatu" imovinsku kartu, tačnije 8 nekretnina, BMW, i platu od 118.000 dinara.

UPALA MU KAŠIKA U MED: Gradonačelnik Čačka ima 4 kuće, firmu za transport i špediciju, suvlasnik je Čačak filma, a prima i platu od 91.000 dinara!

BOGDAN LABAN, SILEDŽIJSKI GRADONAČELNIK IZ SNS, gradi privatni raj u Subotici: kuću, bazen, teniski teren, a prima platu 115.000 dinara! (EKSKLUZIVNI FOTO)

GRADONAČELNIK PENZIONER ZARAĐUJE VIŠE OD PREDSEDNIKA SRBIJE: Šta sve ima Darko Bulatović, prvi čovek Niša?

Markov je Agenciji za borbu protiv korupcije 5. septembra prijavio šest nekretnina, od toga dvosoban stan od 76 kvadrata, dvosoban stan od 78 kvadrata, petosobnu kuću od 200 kvadrata, dvosoban stan od 52, dvosoban od 80 i jednosoban od 35 metara kvadratnih. Sve ove nekretnine vode se kao "nasledstvo", osim dvosobnog stana od 80 kvadrata koji je stekao "kupovinom". Pored ovih nekretnina, Markov je prijavio automobil "BMW" iz 2010. godine. Tada je Markov bio narodni poslanik i primao je mesečnu platu od 115.000 dinara.

foto: Printscreen/Acas

Gradonačelnik Kikinde je prošle godine 1. juna prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije pored ovih šest nekretnina i četvorosobnu kuću od 110 kvadrata, kao i poslovni prostor od 62 kvadrata, koje je navodno takođe stekao "nasledstvom".

Markov je, ako je suditi po nekretninama jedan od bogatijih političara, jer malo ko od njih ima 8 "prijavljenih" nekretnina.

foto: Printscreen/Acas

Inače, gradonačelnik Kikinde je od 2004. godine do 2008. godine obavlјao funkciju načelnika Opštinske uprave opštine Kikinda, a 2012. godine bio je izabran za narodnog poslanika u Skupštini Srbije.

Kao član Sportskog društva Crvena Zvezda iz Beograda takmičio se u atletici i bobu dvosedu i nastupao za reprezentaciju Savezne Republike Jugoslavije .

Na sednici SO Kikinda održanoj 13. septembra 2013. godine izabran je za predsednika Opštine Kikinda.

(M.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.