UBIĆE GA AMBICIJA: Sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović obavlja ŠEST funkcija!
Foto: Fonet, Printscreen/Acas

za svaku pohvalu

UBIĆE GA AMBICIJA: Sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović obavlja ŠEST funkcija!

Nedavno je izabran za člana Upravnog odbora KK Partizan

Objavljeno:

Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović "uspešno" obavlja mnogo funkcija, i može se reći da je rekorder među funkcionerima. Nedavno je izabran za člana Upravnog odbora KK Partizan, pa je to postala njegova šesta funkcija.

UPALA MU KAŠIKA U MED: Gradonačelnik Čačka ima 4 kuće, firmu za transport i špediciju, suvlasnik je Čačak filma, a prima i platu od 91.000 dinara!

GRADONAČELNIK PENZIONER ZARAĐUJE VIŠE OD PREDSEDNIKA SRBIJE: Šta sve ima Darko Bulatović, prvi čovek Niša?

BAHATI SNS-OVAC! Bogdan Laban ima kuću od 350 kvadrata, trosoban stan, vikendicu, dva placa, BMW i Harli Dejvidson! I sve to s platom od 115.000 dinara!

GRADONAČELNIKU NOVOG SADA ZA TRI MESECA SMANJENA PLATA ZA 38 HILJADA: Miloš Vučević (SNS) sad prima 92.000 dinara!

Agenciji za borbu protiv korupcije 18. avgusta prošle godine prijavio je pet funkcija, a jednu je prestao da obavlja samo šest dana pre toga.

Odalović je generalni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova od 28. novembra 2015. godine, i za tu funkciju prima platu od 133.749 dinara, predsednik je Mešovite komisije privrednog društva "Dipos" od 23. juna 2014, član Saveta Univerziteta u Prištini od 29. maja 2013, predsednik Komisije za nestale i kidnapovane od 21. septembra 2006. godine, a za to mesečno prima platu od 54.040 dinara, i rukovodilac je u radnoj grupi za nestala lica u okviru dijaloga Beograd - Priština od 3. maja 2005. godine.

Do 12. avgusta prošle godine bio je zamenik sekretara u RIK.

foto: Printscreen/Acas

Odalović je Agenciji za borbu protiv korupcije prijavio i trosoban stan od 99 metara kvadratnih koji je stekao "kupovinom", kao i dve njive, jednu od 399 i 38 kvadrata, koje je takođe "kupio".

foto: Fonet

Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova izgleda da je navikao da u isto vreme ima više funkcija i poslova. Tako je 2010. godine obavljao četiri funkcije, 2013. šest, 2014. sedam, i tako do danas, kada ima šest.

Odalović je inače u prelaznoj Vladi Republike Srbije od oktobra 2000. do januara 2001. obavljao funkciju ministra za lokalnu samoupravu. Bio je i generalni sekretar Narodne skupštine Srbije od 2008. do 2012, a naredne dve godine obavljao je funkciju generalnog sekretara Vlade, do maja 2012, kada je imenovan za generalnog sekretara Ministarstva spoljnih poslova.

Član je SPS od osnivanja.

(M.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.