PUTINOVA UDARNA PESNICA STIGLA U BEOGRAD! Sa Batajnice odlazi u Hram Svetog Save!
Foto: 02 printscreen

dan oslobođenja

PUTINOVA UDARNA PESNICA STIGLA U BEOGRAD! Sa Batajnice odlazi u Hram Svetog Save!

Šojgu i Vulin položiće u 14.30 h vence na Spomenik oslobodiocimа Beogrаdа i Spomenik sovjetskom vojniku nа Novom groblju

Objavljeno:

Ministar odbrane Ruske Federacije Sergej Šojgu doputovao je u Beograd, gde će prisustvovati obeležavanju Dana oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu.

U svetskim krugovima smatra se da je Šojgu ozbiljan igrač i Putinova udarna pesnica.

Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu prisustvovaće današnjem prikazu dela operativnih sposobnosti Vojske Srbije na aerodromu Batajnica, kojim će biti obeležena 73. godišnjica oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu. Šojgu i Vulin položiće u 14.30 h vence na Spomenik oslobodiocimа Beogrаdа i Spomenik sovjetskom vojniku nа Novom groblju a u 15h obići će Hrаm Svetog Sаve gde će rаzgovаrаti sа pаtrijаrhom Srpske pravoslavne crkve Irinejem.

BATAJA BLOKIRANA

Saobraćaj od centra Batajnice do Nove Pazove, kao i isključenje sa autoputa kod Novih Banovaca ka Batajnici, zatvoreni su za privatna vozila zbog vojnog prikaza na aerodromu u Batajnici povodom godišnjice obeležavanja oslobođenja Beograda. Zbog toga su u "crvenom" Batajnički drum, Majora Zorana Radosavljevića, Jovana Brankovića i Pukovnika Milenka Pavlovića koje se nalaze u blizini batajničkog vojnog aerodroma, a problema ima i u centralnim ulicama Nove Pazove.

(Espreso.co.rs / b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.