KO OVDE LAŽE? Vulin kaže da je unosio po 9.000 evra u Srbiju, a njegova žena da je novac uzela od tetke iz Kanade u Beogradu!
Foto: Dragan Kadić

dogovorite se

KO OVDE LAŽE? Vulin kaže da je unosio po 9.000 evra u Srbiju, a njegova žena da je novac uzela od tetke iz Kanade u Beogradu!

Priče se nikako ne poklapaju

Objavljeno:

Afera "tetka iz Kanade" i kupovina luksuzne nekretnine ministra odbrane Aleksandra Vulina od skoro četvrt miliona već mesec dana potresa srpsku javnost.

Novopečeni ministar nije uspeo da dokaže poreklo novca kojim je kupio spornu nekretninu, a onda se zapetljao u svojim izjavama da javnost više ne zna u šta da veruje.

OTKRIVAMO KO JE VULINOVA TETKA IZ KANADE! Ovo je žena koja je ministru pozajmila 205.000 evra!

Međutim, to nije sve. Njegova supruga Nataša Vulin dala je potpuno drugačiju izjavu od njegovih, pa se postavlja pitanje ko tu ne govori istinu, i zašto se supružnici Vulin nisu usaglasili?

ZAŠTO SAMO U SRBIJI AFERA NE ZNAČI SMENU? Njihova imena se vezuju za razne prevare, a oni i dalje opstaju!

Vulin ima stan od ČETVRT MILIONA EVRA, a nije roditeljima uveo kanalizaciju!

VULIN TVRDI DA JE 23 PUTA UNEO PO 9.000 EVRA U SRBIJU!!! Da li možete da verujete da ministar OVAKO pravda pare od TETKE IZ KANADE?!?

Naime, ministar je prvo ispričao da je stan od 107 kvadrata na Zvezdari kupio od prodaje nekretnine u Novom Sadu koja je iznosila 38.000 evra, a onda je promenio iskaz, pa je rekao da je više od 200.000 evra pozajmio od suprugine tetke iz Kanade.

KOJA JE ULOGA MILORADA VUČELIĆA U AFERI TETKA IZ KANADE? Isplivali novi detalji o Vulinovom luksuznom stanu!

Na pitanje novinarke Krika kako je uneo toliki novac u Srbiju, kada se zna da iznos od 10.000 pa nadalje mora da se prijavi carini, Vulin je odgovorio da je unosio po 9.000 hiljada, što znači da je morao 23 puta da uđe u Kanadu i vrati se u Srbiju, što je, morate priznati apsurno. Takve akcije koštale bi ga više od 40.000 evra, a i morao bi da ima sve to dokumentovano u pasošu.

Upravo zbog ovakvih "objašnjenja" ministar je potpuno zbunio srpsku javnost, i potpuno bacio sumnju na sebe, svoju porodicu, kupovinu stana, poreklo novca...

Sa druge strane, Vulinova supruga Nataša ispričala je da je novac od tetke pozajmila u Beogradu. Agencija je, međutim, prethodno utvrdila da navodna tetka Vulinove supruge Mira Milić nije prijavila da je unela taj iznos u zemlju.

foto: Giphy

Nataša Vulin je policiji rekla da su ona i suprug sa investitorom Momčilom Filipovićem potpisali ugovor o kupovini stana jula 2012. za cenu od 244.620 evra, da su prodavcu ranije uplatili 40.000 evra koje su stekli prodajom stana u Novom Sadu, a da je preostalih 205.000 evra predala na ruke Filipoviću u poslovnim prostorijama njegove firme u Beogradu, na dan kada su potpisali ugovor. Filipović i ona su sačinili priznanicu na kojoj je on upisao svoju adresu u španskom gradu Marbelji, a koju je kasnije predala Agenciji kao dokaz da je stan isplaćen.

NIJE SAMO TETKA IZ KANADE NEBULOZA! Evo šta je sve Vulin lagao o svojoj imovini! (FOTO)

Vulin ne prestaje da skandalizuje: Novac za stan je mogao da mi da i kum Željko Mitrović!

- Novac je pozajmljen na bazi rešavanja porodičnih odnosa i biće vraćen u skladu sa rešavanjem imovinsko - pravnih odnosa između njene majke i tetke - piše u službenoj belešci tužilaštva.

Validan dokaz o prijemu novca, međutim, Nataša Vulin nije dostavila: na priznanici o pozajmici koju je pokazala Agenciji nedostajao je potpis tetke.

Postavlja se pitanje ko od supružnika Vulin ne govori istinu, i zašto se nisu usaglasili oko priča? I, naravno, da li će afera "tetka iz Kanade" dobiti sudski epilog ukoliko i dalje ne bude logičnog objašnjenja o poreklu novca kojim je stan kupljen.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.