DA, TO JE MOJA JAHTA! 5 DANA KASNIJE: NE, TO NIJE MOJA JAHTA! Čeda priznao da ima jahtu, pa se predomislio!
Foto: Printscreen/Instagram/budikraken

samo tetki da odnese lek

DA, TO JE MOJA JAHTA! 5 DANA KASNIJE: NE, TO NIJE MOJA JAHTA! Čeda priznao da ima jahtu, pa se predomislio!

Agencija za borbu protiv korupcije najavila je da će pokrenuti vanredni postupak provere Jovanovićeve imovine

Objavljeno: 11:32h

Zamolili su me da snime neku scenu, zbog čega su, rekli su mi, postavili kameru na moje plovilo. Međutim, o istrazi ne znam ništa, rekao je Jovanović.

Lider LDP Čedomir Jovanović izjavio je za Insajder da nije vlasnik ni jahte, ni glisera i da su svi navodi u medijima proteklih dana „potpuno besmisleni“.

HRVATSKA POLICIJA PRESRELA LUKSUZNI BROD ČEDE JOVANOVIĆA! Incident zbog sumnje na CRNI ČARTER!

- Nažalost, to nije istina - rekao je Jovanović za Insajder i dodao da jedva čeka da Agencija za borbu protiv korupcije, čiji je to posao, i proveri te navode.

SRELI SE ČEDA I BABIĆ NA PAKLENIM OSTRVIMA! Ovo nije vic, već HIT ANEGDOTA iz Hrvatske!

Hrvatski mediji su najpre objavili da je tamošnja policija kod ostrva Vis zaplenila jahtu Čedomira Jovanovića kada su na njoj bile holivudske zvezde koje snimaju nastavak filma „Mama mija“. On je tada dao i izjavu novinarima u Hrvatskoj kojom je potvrdio da je vlasnik plovila.

- Zamolili su me da snime neku scenu, zbog čega su, rekli su mi, postavili kameru na moje plovilo. Međutim, o istrazi ne znam ništa - rekao je tada Jovanović.

U imovinskoj karti Čedomira Jovanovića, koja je objavljena na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije, ne navodi se vlasništvo ni nad jahtom, ni nad gliserom. Agencija za borbu protiv korupcije najavila je za Kurir da će pokrenuti vanredni postupak provere Jovanovićeve imovine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.