A šta je trebalo, da ga UBIJEM KAO MURATA?! Odgovor Dačića na pevanje Erdoganu! (VIDEO)
Foto: Beta, Nikša Miletić

proširio repertoar

A šta je trebalo, da ga UBIJEM KAO MURATA?! Odgovor Dačića na pevanje Erdoganu! (VIDEO)

Predsednik DSS Miloš Jovanović kritikovalo je Dačićevo ponašanje, ocenivši da je bilo "krajnje nedostojno i ponižavajuće" za državu Srbiju

Objavljeno:

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić još jednom je "zapalio" društvene mreže svojim vokalnim sposobnostima, koje je ovog puta pokazao pred predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom, u čiju čast je predsednik Republike Aleksandar Vučić priredio večeru u Domu garde.

Međutim, na Dačićev nastup opozicija ne gleda blagonaklono, već ga oštro kritikuje, dok šef srpske diplomatije kaže da je je to učinio na molbu Erdogana i Vučića.

Na svečanom prijemu koji je sinoć u Domu garde priredio predsednik Srbije Aleksandar Vučić u čast visokog gosta iz Turske, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić se latio mikrofona i pobrao aplauze prisutnih.

Dačić je zapevao i pesmu koja se do sada nije našla na njegovom repertoaru "Osman aga" i to na turskom jeziku na opšte oduševljenje gostiju iz ove zemlje.

Međutim, oduševljenje gostiju, ne dele opozicioni lideri. Predsednik DSS Miloš Jovanović kritikovalo je Dačićevo ponašanje, ocenivši da je bilo "krajnje nedostojno i ponižavajuće" za državu Srbiju.

S druge strane, prvi potpredsednik srpske Vlade kaže da je pevao na molbu predsednika Vučića i Erdogana.

- Koliko sam razumeo svi u sali su bili oduševljeni. I danas je to glavna vest u Turskoj. A šta je trebalo, da ga ubijem kao Murata? Samo oni nek dobacuju sa balkona, a ako se nekome ne sviđam, neka me smene - rekao je Dačić.

(Espreso.co.rs/ Izvor: srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.