DAČIĆ KAO DEBELI ELVIS, SA SOMBREROM I GITAROM: Preporučujemo ministru šta da peva STRANIM DRŽAVNICIMA (VIDEO)
Foto: Fonet/Rojters/Pixabay/Youtube

Hit u najavi

DAČIĆ KAO DEBELI ELVIS, SA SOMBREROM I GITAROM: Preporučujemo ministru šta da peva STRANIM DRŽAVNICIMA (VIDEO)

Espreso Dačiću preporučuje repertorar i stajling za eventualne nastupe pred drugim bitnim svetskim državnicima

Objavljeno:

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić je sinoć još jednom napravio diplomatski spektakl, pošto je na čistom turskom otpevao pesmu "Osman Aga" koju je na ovim prostorima proslavio Muharem Serbezovski.

Ova Dačićeva "improvizacija" je, po svemu sudeći, uspela, pošto su domaći, pa čak i turski mediji preneli ovaj snimak, uz komentare "šaljivo", "baš lepo" i slično.

Bilo je, naravno, i onih kojima se nije svidela činjenica da naš ministar, za razliku od svih ostalih ministara na svetu, dopušta sebi da radi ovo, pa je, recimo, tviter bio pun negativnih komentara.

Pošto Dačić, očigledno, ima talenat za pevanja i odsustvo treme, Espreso mu preporučuje repertorar i stajling za eventualne nastupe pred drugim bitnim svetskim državnicima.

Za Donalda Trampa - debeli Elvis

Elvis je i dalje neprikosnoveni kralj američke muzike, pogotovo za glasačko telo Donalda Trampa, a Ivica je kao stvoren za ulogu Elvisa (tamo sredinom 70-tih, doduše).

foto: Fonet/Rojters/Pixabay/Youtube

Od pesama, preporučujemo mu "It's now or never", i to ovako kako je otpevao stari, debeli Elvis, na jednoj od svojih poslednjih turneja:

Za Angelu Merkel - Danke Dojčland

Prigodna pesma za ovu priliku. Da im se zahvalimo za sve ovo što čine za nas. A Ivica bi trebalo da za ovu priliku da obuče kostim sa Oktoberfesta. Stoji mu.

foto: Fonet/Rojters/Pixabay/Youtube

Prisetimo se ove pesmice:

Za Enrike Penja Nijeta - Despasito

Predsednik Meksika bi rado čuo ovu pesmu u izvođenju Ivice Dačića. Ivici bi za ovu priliku savršeno pristajala meksička narodna nošnja, sa sve sombrerom.

foto: ap/fonet

Evo hita za Nijeta:

Za Putina - Jehalji medveđi na velasipeđi

Pošto je Ivica jedan šaljiv karatker, a i gospodar Putin je isti takav, mislimo da bi ova ruska pesmica za decu bila pun pogodak. Pogotovo što naš Ivica liči na jednog dobrog, ruskog medu Grišu... Naravno, uz podršku balalajke.

foto: reuter/fonet

Evo kako to zvuči:

Za Kim Džong-una - Odbranimo glavni štab revolucije

Ivica bi ovde mogao ozbiljno da izdominira. Pošto gaji iskonsku sličnost sa predsednikom Severne Koreje, mogao bi da se domaskira u njega i izvede omiljenu mu pesmu "Odbranimo glavni štab revolucije".

foto: Fonet/Rojters/Pixabay/Youtube

Evo te lepe pesme:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.