SOBINA SA FUNKCIJONEROM I PREDCEDNIK: Na kom jeziku pričaju naprednjaci iz Vranja? Na Fejsbuku ih brutalno ismejali! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

DA LI JE MOGUĆE?

SOBINA SA FUNKCIJONEROM I PREDCEDNIK: Na kom jeziku pričaju naprednjaci iz Vranja? Na Fejsbuku ih brutalno ismejali! (FOTO)

Nakon ove objave, usledili su brojni komentari, a korisnici društvene mreže našli su se u neverici

Objavljeno:

Funkcioner SNS Dejan Stanojević Denzi, predsednik mesnog odbora ove partije u Vranju Ivica Ristić i predsednik mesne zajednice Radovan Mitić, kao i predsednik mesne zajednice Radovan Mitić, održali su sastanak radne grupe, što ne bi bilo ništa neobično da nisu okačili, malo je reći, nepismen post na društvenoj mreži Fejsbuk.

- Sastanak radna grupa. Sobina sa funkcijonerom Dejan Stanojević Denzi i predcednikom mesnog odbora Ivica Ristić i predcednika mesne zajednice Radovan Mitić sanacija kompletnog objekta i uređenje, napisao je Radovan Mitić i uspot okačio slike sa radnog sastanka.

POŠTOVANA PREDSEDAVAJUĆE, DRAGE KOLEGE POSLANICI I POSLANIKE! Upoznajte Dušicu Stojković, novu SNS zvezdu u Skupštini! (VIDEO)

Nakon ove objave, usledili su brojni komentari, a korisnici društvene mreže našli su se u neverici.

- Seči vene pred miliciju, napisala je jedna osoba na Fejsbuku, dok je drugi korisnik pokušao da im objasni osnove pravopisa.

- Piše se preCednik, bez D! Žimi Beli Preletačević, dodao je korisnik u komentaru.

foto: Printscreen Facebook / Dejan Dimić

Podsetimo, bivši direktor vranjske Direkcije za izgradnju Dejan Stanojević je sad istaknuti član Srpske napredbne stranke, a nekad je bio i direktor Direkcije kao kadar DSS.

On je takođe bio osuđen prvostepenom presudom Višeg suda u Vranju na dve godine zatvora zbog “produženog krivičnog dela zloupotrebe službenog položaja”.

Između ostalog, bio je optužen za naknadu za građevinsko zemljište na kome se sad nalazi "žuta zgrada“ kod Doma Vojske.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.