POŠTOVANA PREDSEDAVAJUĆE, DRAGE KOLEGE POSLANICI I POSLANIKE! Upoznajte Dušicu Stojković, novu SNS zvezdu u Skupštini! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

ne može reč da ubode

POŠTOVANA PREDSEDAVAJUĆE, DRAGE KOLEGE POSLANICI I POSLANIKE! Upoznajte Dušicu Stojković, novu SNS zvezdu u Skupštini! (VIDEO)

Teško joj idu ti govori u parlamentu...

Objavljeno: 16:23h

Govori u Skupštini Srbije znaju da budu vrlo traumatični za pojedine poslanike.

Pričaš pred 250 svojih kolega (dobro, nema ih gotovo nikad toliko, jedva da ih se skupi pola od tog broja), a gde su svi oni hipnotisani gledaoci pred malim ekranima...

Poslednja "žrtva" skupštinske treme dolazi iz redova SNS i zove se Dušica Stojković. Tako se predsednici parlamenta Maji Gojković obratila s "poštovana predsedavajuće".

Prisutne u Skupštini oslovljava sa "drage kolege poslanici i poslanike".

Debata je, kako Dušica kaže, u srpskom društvu "provejavala", dok je govoreći o određenom zakonu doslovce rekla: "postojeći zakon koji postoji".

S nečim će se, veli dalje Dušica, "stati u ovim regalitavarama". Ima toga još, a kompilaciju bisera Stojanovićeve pogledajte ovde:

Ona se na taj način pridružila stranačkim koleginicama, Ivoni Jevtić, direktorki Kulturnog centra, koja za kustosa kaže "kustost", a za umetnost - "umetnos"...

Konačno, tu je i mlada i perspektivna naprednjakinja Andrea Radulović, koja već ima status Jutjub zvezde kad su javni nastupi u pitanju:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.