BAHATI SNS-OVAC! Bogdan Laban ima kuću od 350 kvadrata, trosoban stan, vikendicu, dva placa, BMW i Harli Dejvidson! I sve to s platom od 115.000 dinara!
Foto: Printscreen

kad je dosta?

BAHATI SNS-OVAC! Bogdan Laban ima kuću od 350 kvadrata, trosoban stan, vikendicu, dva placa, BMW i Harli Dejvidson! I sve to s platom od 115.000 dinara!

Postavlja se pitanje od kojih para je gradonačelnik Subotice sve ovo obezbedio

Objavljeno: 14:26h
Milka Radović

Bogdan Laban, gradonačelnik Subotice koji se pre mesec dana javnosti predstavio kao "čupač grkljana", jer je pretio, vređao i psovao profesora Građevinskog fakulteta Vladimira Polovinu, i dalje je na istoj funkciji, koja mu je, ako je suditi po imovinskoj karti obezbedila pravo malo bogatstvo.

BOGDAN LABAN, SILEDŽIJSKI GRADONAČELNIK IZ SNS, gradi privatni raj u Subotici: kuću, bazen, teniski teren, a prima platu 115.000 dinara! (EKSKLUZIVNI FOTO)

POJEO VUK I MAGARCA I BETONSKE CIPELE: Skandalozne pretnje naprednjaka Labana pale u zaborav!

NAPREDNJAČKA PRAKSA KORIŠĆENJA BATINAŠA JE METASTAZIRALA! Siledžija Bogdan Laban mora da snosi političku i krivičnu odgovornost!

MUŽ POZNATE SRPSKE PEVAČICE ŠAMARAO NAPREDNJAKA? Vladimir Polovina optužio Spasoja Vujovića!

IŠČUPAĆU TI GRKLJAN, POJEŠĆU GA KAO MOJ PITBUL, STAVIĆU TI BETONSKE CIPELE! Poslušajte jezive pretnje gradonačelnika Subotice iz SNS i šamare koji su usledili! (AUDIO)

Ovaj bahati naprednjak je Agenciji za borbu protiv korupcije od 2012. do 2016. godine šest puta prijavljivao svoju imovinu, koja se prilično menjala.

Tako je 1. novembra 2012. godine Laban Agenciji prijavio četvorosobnu kuću od 120 kvadrata koju je kupio, dvosoban stan od 58 kvadrata koji je "zamenio", plac od О.11.95 hektara koji je "dobio na poklon", plac od 258 metara kvadratnih koji je kupio i kuću od 350 kvadrata koju je "nasledio". Laban je tada posedovao i "hjundai" iz 2006. godine koji je kupio, kao i motor "Harli Dejvidson" iz 1989. godine koji je takođe kupio.

foto: Printscreen/Acas

Onda je 10. septrembra 2014. godine "ažurirao" svoju imovinsku kartu, međutim, imovina je ostala ista kao 2012. godine, samo je automobil iz 2006. zamenio novim iz 2010.

foto: Printscreen/Acas

Laban je 30. januara 2015. posle malo više od godinu dana ipak odlučio da "osveži" svoj vozni park, pa je kupio BMV 520 d iz 2011. godine, čija cena iznosi oko 20.000 evra. Što se tiče imovine, ostala je ista kao i 2012. godine.

foto: Printscreen/Acas

Onda je 29. januara 2016. godine promenio skoro sve. Pored kuće od 350 kvadrata koju je prijavio Agenciji 2012. godine, stana od 58, dva placa, gradonačelnik Subotice 2016. je postao bogatiji za stan od 115,86 kvadrata i vikendica od 65 kvadrata, do kojih je došao "prodajom imovine". Samo nas zanima šta je Laban prodao, ako je na postojeću imovinu dodao stan i vikendicu?! Takođe, prošle godine je "stari BMW" iz 2011. godine zamenio novim, i to BMW 520 iz 2014. godine.

foto: Printscreen/Acas

Prošle godine 20. juna je takođe "ažurirao" prijavu imovine, ali je sve ostalo isto kao iz januara.

foto: Printscreen/Acas

A onda je 20. jula prošle godine očigledno "prodao" dvosobni stan od 58 kvadrata, jer ga više u prijavljenoj imovini nema.

foto: Printscreen/Acas

Podsetimo, gradonačelnik Subotice Bogdan Laban brutalno je pretio, vređao i psovao profesora Građevinskog fakulteta Vladimira Polovinu. U petnaestominutnom audio snimku koji je prvi objavio "Espreso" usledilo je brutalno psihičko maltretiranje Vladimira Polovine od strane "čupača grkljana" Bogdana Labana, a onda i šamaranje od strane predsednika Upravnog odbora Fudbalskog kluba "Bačka 1901" Spasoja Vujovića.

- Oko ću ti izvaditi, je*em li ti mater bezobraznu, kao pi*ku ću te namestiti, još jednom te čujem samleću te, kao mleveno meso. Gledaj me tim psihopatskim očima, gledaj me dobro. Gledaj me pravo, grkljan ću ti iščupati, kad ga ščepam, kao moj pitbul ću ti pojesti taj grkljan. Pi*ko jedna smrdljiva - samo su neke od vulgarnih i primitivnih pretnji koje je gradonačelnik Subotice uputio Polovini.

Poslušajte snimak u kojem Laban vređa Polovinu:

(M.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.